به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و چهل و هشتمین جلسه شورای ششم با اشاره به حریق سوله سه هزار متری در میدان رازی اظهار داشت: این سوله مملو از لوازم یدکی و لاستیک بود و پنج مورد اخطار به مالکان داده شده بود.
وی با اشاره به حجم آتش سوزی، گفت: ۲۰۰ آتش نشان در محل حاضر شدند تا توانستند این آتش را مهار کنند و طبقه چهارم ساختمان مجاور که مسکونی هم بود، دچار حریق شد که آتش نشانان از سرایت آتش به سایر نقاط جلوگیری کردند.
بابایی با طرح این پرسش که تا کی قرار است در شهرداری تهران به اخطار اکتفا کنیم، گفت: در شورای اسلامی شهر تهران سال ۹۸ مصوبه تصویب و چگونگی برخورد با ساختمانهای ناایمن تعیین شد.
وی با اشاره به مصوبه یاد شده، اظهار داشت: اخطار، اطلاعرسانی، درخواست قطع انشعابات از مراجع قضایی و پلمپ مراحل برخورد با ساختمانهای ناایمن است.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران افزود: چرا در خصوص نمونه این ساختمان که جزو ساختمانهای پرخطر بوده درخواست قطع انشعاب از مراجع قضایی داده نشد؟
بابایی با تاکید بر اینکه شهرداران مناطق ۲۲ گانه با جدید موضوع را پیگیری کنند، گفت: ساختمانهای بحرانی با پیگیری مدیریت شهری به ۹۵ ساختمان رسیده است.
وی ادامه داد: این ساختمانها جزو ساختمانهایی هستند که مالکان آنها هیچ توجهی به اخطارهای شهرداری نداشتند و برغم جلسه با معاون دادستان، اما مالکان هیچهمرانی ندارند.
وی با بیان اینکه شهردار تهرانباید پیرو مصوبه شورای اسلامی شهر تهران نسبت به اطلاعرسانی ساختمانهای ناایمن به شهروندان اقدام کند، تأکید کرد: انتشار لیست ساختمانهای ناایمن وظیفه قانونی شهردار تهران است.
بابایی خاطر نشان کرد: انتشار لیست تشویش اذهان عموم نیست چرا که ۹۶۰ هزار ساختمان در تهران وجود دارد و صرفا ۹۵ ساختمان بحرانی و خیلی در خطر است؛ حق مردم است که مطلع باشند و از حضور در این ساختمانها امتناع کنند.