گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا جعفرزاده؛ در حالی که قرار بود وضعیت ورزشگاه تختی تا پایان آبان تعیین تکلیف شود، اکنون آبان هم گذشت و در صبح نخستین روز از آذرماه از سرنوشت و وضعیت ورزشگاه تختی خبر جدیدی از مصوبه سفر استانی رئیس جمهور دولت سیزدهم در دست نیست و رویه ورزش و جوانان فرار از رسانه به جای پاسخگویی است.
از دی ماه سال ۱۴۰۰ و در جریان سفر استانی رییس جمهور مقرر شد تا ورزشگاه تختی قم به بانوان اختصاص پیداکند و عملیات اجرایی این طرح در تابستان ۱۴۰۱ آغاز شد.
در نخستین وعده قرار بود این ورزشگاه شهریور ماه ۱۴۰۱ یعنی بیش از یکسال پیش تکمیل شود اما وعده بعدی آن را به دی ماه سال ۱۴۰۱ و بعد از آن سیدمهدی محبوبی، مسئول دفتر فنی ادارهکل ورزش و جوانان استان قم مردادماه سال ۱۴۰۱ در گفت و گویی اعلام کرد: قرار بود که این پروژه تا اواخر شهریورماه تکمیل شود اما به واسطه به وجود آمدن بعضی از مشکلات با همکاری دولت، زمان تحویل پروژه را تمدید کرده و اگر مباحث مالی و بودجهای به صورت مطلوب دنبال شود، این قول را میدهیم تا اواخر دیماه از این پروژه بهرهبرداری کنیم.
دی ماه گذشت و وعده بعدی را شخص اول ورزش استان داد، ابراهیم سانی خانی ۳۰ خردادماه ۱۴۰۲ در محل این ورزشگاه نیمه کاره ایستاد و قول داد تا دو ماه دیگر صدای ورزشکاران در ورزشگاه تختی بپیچد؛ وعده ای که زمانش به سر رسید و آقای مدیرکل در نشست خصوصی خود با برخی رسانه ها عنوانکرد که به پیمانکار ورزشگاه تختی اولتیماتوم داده است که اگر پیمانکار این پروژه نصب چمن مصنوعی را تا آبان آینده انجام ندهد او را خلع ید میکند.
اکنون آبان هم گذشت و در صبح نخستین روز از آذرماه از سرنوشت و وضعیت ورزشگاه تختی خبر جدیدی از مصوبه سفر استانی رئیس جمهور دولت سیزدهم در دست نیست و رویه ورزش و جوانان فرار از رسانه به جای پاسخگویی است.
بیشتر بخوانید:
ابهامات یک اولتیماتوم / اداره کل ورزش و جوانان قم باز هم زمان خرید!
ورزشگاههای بیسرپرست در قم / از برف دردسرساز تا بدقولی اداره ورزش و جوانان
در گزارشی که چندی پیش خبرگزاری صداوسیما منتشر کرد شاهد عدم پاسخگویی به این رسانه بودیم و خبرنگار صداوسیما پشت درب بسته ورزشگاه تختی پلاتو خواند؛ در وهله بعدی تماس های مکرر خبرنگار دانشجو با معاون ورزش اداره کل ورزش و جوانان بی جواب ماند و در اقدامی غیر باور علیمردانی پاسخ تلفنش را به دفتردارش محول کرد.
حال شنیده ها حاکی از آن است رسانه دیگری نیز در استان حدود ۳ روز است که با آقای مدیرکل تماس میگیرد اما جوابی دریافت نمیکند.
«انتقاد استاندار قم از ضعف برخی روابط عمومی ها و مدیران استان در پاسخگویی به رسانه ها همه مسئولان موظف به پاسخگویی برابر مردم هستند» از انتشار این جمله در رسانههای استان قم فقط چند روز از میگذرد و باید دید استاندار قم که تاکید مکرر بر امر ملاقات های مردمی دارد و عقیده دارد مدیران باید زمینه ارتباط با مردم را بدون وقت قبلی فراهم کنند و بیان کرده است مسئولانی که در امر پاسخگویی به نیازهای مردمی بی توجه هستند باید خداحافظی کنند.
حال قرار است با فرار اداره کل ورزش و جوانان استان قم از رسانه که صدای مردم است و عدم تکمیل ورزشگاه تختی، عدم تکمیل ورزشگاه ۴۵۰۰ نفره پردیسان، تضعیف بیت المال، کج دهنی به اصحاب رسانه، در نظر نگرفتن وضعیت نابسامان ورزش بانوان( قابل ذکر است یکی از ملی پوشان کشتی آلیش بانوان از قم است و مکان مناسبی را برای تمرین ندارد) عدم توسعه سران ورزشی استان، ایجاد حواشی و فساد در ارائه بلیط استخر به اقشار محروم و وجود نقد هایی در حوزه جوانان، استاندار قم چه تصمیمی برای ناخدای کشتی ورزش و جوانان قم خواهد گرفت؟
نکته مهم این است که ورزش قوی بدون تصمیمات کارشناسی، گسترش سرانه ورزشی، ارزان سازی ورزش و توجه به قشر ورزشکاران محقق نمیشود و اداره ورزش و جوانان قم نیز باید این موارد را در دستور کار خود قرار دهد.
تحریریه خبرگزاری دانشجو آماده است تا پاسخ استاندار محترم را در رسانه خود منتشر کند البته که پیش از این نیز این فرصت به اداره کل ورزش و جوانان داده شد بود که از پاسخ به رسانه خودداری کردند!