به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی عارف پور در همایش در همایش معاونان سیاسی استانداریها و رؤسای ستادهای انتخابات استانها با ارائه توضیحاتی بر حمایت و تقویت زنجیره بازرسی، شامل؛ بازرسان، سربازرسان و بازرسانویژه در حوزه سرزمینی کشور و اهمیت و حساسیت موضوع، تأکید کرد.
وی تصریح کرد: پاسخگویی استانها درخصوص گزارشات و موضوعات انتخاباتی حتماً و تنها به مراجع ذیصلاح، ذیربط، رسمی و شناخته شده صورت پذیرد و از دادن اطلاعات به درخواستها و تلفنهای غیر معتبر و ناشناخته پرهیز شود.
عارفپور با اشاره به ماده ۸۱ قانون انتخابات و به استناد آن شکلگیری هیأتهای استانی بررسی تبلیغات، بهرهمندی از گزارشات بازرسان و هیأتهای شهرستانی را از منابع مهم و قابل تأمل برای بهرهمندی در هیأت بررسی تبلیغات استانی برشمرد.
رئیس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و ارتباطات مردمی وزارت کشور بار دیگر بر بازگشایی به موقع شعب، آماده به کار و متصل شدن شعب، تنظیم صورتجلسه آغاز کار، اعلام به موقع تعرفه مورد نیاز شعب و ... تأکید کرد.
عارفپور همچنین برخورد متین، با حوصله و اسلامی با رأی دهندگان و انجام مصاحبههای دقیق و مستند توسط مسئولان را در حوزه مسئولیت خود با هماهنگی کمیته اطلاع رسانی یادآور و تداوم هماهنگی استانها با مجموعه های متناظر کشوری را خواستار شد.
رئیس هیأت مرکزی بازرسی انتخابات کشور، صیانت از آراء مردم و حق و حقوق رأی دهندگان را از دیگر وظایف شرعی و قانونی عوامل دست اندرکار انتخابات نام برد و آن را خط قرمز وزارت کشور و دولت دانست.
عارفپور، از حسن اخلاق و رفتار منطبق بر قانون و حدود اختیارات، وحدت، انسجام، همدلی و تعامل میان تمام عوامل و دست اندرکاران در جریان انتخابات و روز اخذ رأی از شاخصهای مردمی و انقلابی بودن و رمز موفقیت نام برد و با استناد به توصیه مکرر و مؤکد مقام عالی وزارت، از معاونان استانداران و رؤسای ستادهای انتخابات استانها خواست تا عوامل اجرایی انتخابات را از هرگونه ایجاد شبهه، القاء انتخاباتی و جهت گیری له یا علیه نامزدها به عنوان یک تخلف انتخاباتی، برحذر دارند.