به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی اکبرزاده؛ بهرام سرمست که چندی پیش به عنوان هفدهمین استاندار آذربایجان شرقی منصوب شد و با تجربهای که وی از استانداری قم دارد و بر چنین منصب آشناست، میتوان امیدوار بود با اولویت بندی مسائل استان در مسیر پیش رو موفق باشد.
یکی از اولویتهای اول استان، سر و سامان دادن به وضعیت استانداری و فرمانداریها است که در مرحله اول باید تیم مورد نظر آقای استاندار در بخشداریها، فرمانداریها و استانداری مستقر شود تا بتواند تا تیم خود مسائل سیاسی، اقتصادی، عمرانی و... را جلو ببرد و از برنامه ریزیها و هماهنگیهای لازم با استاندار عقب نمانند.
اولویت بعدی رسیدگی به ناکارآمدی مدیران کل اکثر ادارات میباشد، اداراتی که به دلیل عدم نظارت توان نقش آفرینی خود را یا به صورت کامل از دست دادهاند تا محل استراحت برخی مدیران ناکارآمد شدهاند و به این موضوع امام جمعه تبریز در خطبههای هفته پیش نماز جمعه اشاره داشتند تا کار مردم بر سر ناکارآمدی برخی کارکنان و مدیران بر زمین نماند.
استاندار جدید در اولین پیام خود بعد از انتصاب به مدیران کل استان تاکید کرد که با برنامه و کارنامه حضور یابند که میتوان از این طریق به عملکرد مدیران استان دقت داشت و اصلاح کرد تا در امور اساسی مردم دچار اختلال و مشکل نشوند.
پرویز احمدزاده فعال سیاسی و فرهنگی آذربایجان شرقی و استاد دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در گفتوگو با خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو گفت: آذربایجان شرقی یک استان با ظرفیتهای بینظیر برای توسعه و پیشرفت است و باید از این ظرفیتهای انسانی و طبیعی در جهت درست استفاده شود.
احمدزاده افزود: شعار وفاق یک شعار عالی برای توسعه کشور و رسیدن به اهداف برنامههای هفتم توسعه است، زیرا نمیشود با یک نگاه و یک رویکرد و جناح کشور را به سمت ریلهای توسعه حرکت داد.
وی همچنین اشاره کرد: در صورت توجه به نیروی انسانی استان آذربایجان شرقی میتوانیم گامهای بلندی را در تربیت نیروی انسانی برای نظام جمهوری اسلامی برداریم.
اولویت بعدی جوان سازی ادارات و البته جوانگرایی است، قطعا اعتماد به جوانان سخت است اما باید یک مجرای پیشرفت برای جوانان استان در نظر گرفت، اول اینکه جوان باید متخصص باشد و دوم مردمی و از دل مردم انتخاب شده باشد، به کارگیری آقازادگان که فاقد هر دو مولفه هستند جوانگرایی نیست بلکه خیانت به جوانان است و بعد از انتخاب کابینه و انتقادات بسیار به بالا بودن سن آنها، رئیس جمهور نیز تاکید داشتند در معاونان و مدیران از جوانان استفاده شود؛ امروزه این مطالبه نیز از استاندار جدید انتظار میرود به این مسئله مهم پیگیری کنند تا جوانان متخصص و کاربلد بتوانند در آینده استان نقش ایفا کنند.
از دیگر اولویتهای مهم استاندار جدید، توجه به ویژه به بخشهای اقتصادی استان است چراکه آذربایجان شرقی دارای منابع بسیاری است که موجب ارز آوری به کشور میشود؛ وجود معدن مس سونگون، پتروشیمی تبریز و چندین شرکت صنعتی در سطح استان که انواع مختلف تولیدات دارند که موجب اشتغالزایی بسیاری از مردم و جوانان منطقه شده است؛ این صنایع و کارخانجات دچار موانع و مشکلاتی هستند که حتی در زمان شهید مالک رحمتی نیز تاکیدات بسیاری برای برطرف کردن چالشهای صنایع استان بود، اما متاسفانه نیمه تمام ماند.
از دیگر مناظر مهم بودن وجهه اقتصادی آذربایجان شرقی، هم مرز بودن با دو کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان است که با تدبیر و دیپلماسی اقتصادی و همسایگی، بتوان برای صادرات و حتی سرمایه گذاری خارجی در سطح استان استفاده کرد که این همت استاندار جدید را برای آماده سازی این ظرفیت مهم میطلبد.