به گزارش گروه استانهای خبرنگاری دانشجو، رضا صفرچی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: در راستای وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور و بازدیدهای صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره از واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانهای بین راهی و سطح شهر، ۴۰۰ کیلوگرم از انواع گوشت که به صورت غیر بهداشتی نگهداری و عرضه میشد، جمع آوری و به منظور تهیه پودر گوشت به صنایع تبدیلی منتقل شد.
وی به عموم شهروندان توصیه کرد: در زمان خرید فرآوردههای خام دامی مهمترین مسئله، خرید از مراکز مجاز تحت نظارت اداره دامپزشکی و همچنین توجه به تاریخ تولید و انقضای محصول است که شهروندان در زمان خرید باید به آن توجه داشته باشند.
به گفته این مسئول مردم گوشت مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و برچسب الصاقی روی لاشه که نشان دهنده نوع دام، جنسیت، تاریخ تولید و انقضا گوشت توجه کنند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک خاطرنشان کرد: به منظور ارتقای سطح بهداشتی محصولات عرضه شده، شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این زمینه از طریق سامانه اطلاع رسانی دامپزشکی ۱۵۱۲، مراتب را به این اداره اطلاع رسانی کنند.