به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، چهارم آبان ماه سال ۱۴۰۱ بود که جوانی ۲۱ ساله تنها به جرم بسیجی بودن توسط سنگدلانی که از دسته اغتشاشگران بودند به شهادت رسید.
نحوه شهادت آرمان علیوردی به گونهای بود که خیلی از کاربران شبکههای اجتماعی از واژه «قتل صبر» برای این شهید استفاده کردند.
از نخستین دقایق اعلام این خبر مأموران پلیس آگاهی تهران به دنبال دستگیری این متهمان سنگ دل بودند تا اینکه در روز ۱۲ آبان ماه موفق به دستگیری ۶ نفر از متهمان اصلی شهادت این طلبه بسیجی شدند.
پس از رسیدگی به پرونده این افراد روز گذشته بابک پاک نیا وکیل متهمان در شبکه مجازی ایکس نوشت:
در پرونده اکباتان در خصوص میلاد آرمون، علیرضا کفایی، امیرمحمد خوش اقبال، نوید نجاران، حسین نعمتی و علیرضا برمرزپورناک با رأی مستشاران شعبه سیزدهم دادگاه کیفری یک حکم قصاص صادر شد.
البته وی نوشته است که رئیس شعبه با این حکم مخالف بوده و رأی اقلیت صادر کرده است.
به گفته بابک پاکنیا این حکم بدوی بوده و قابل فرجام خواهی است.
این در حالی است ، شهادت وی واکنشهای زیادی را برانگیخت و در خصوص این شهید والامقام رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشآموزان در روز ۱۱ آبان ۱۴۰۱، به شهادت آرمان علیوردی اشاره کرده و فرمودند: «آن طلبه جوان و متدین و حزباللهی، آرمان عزیز که در تهران زیر شکنجه به شهادت رسید و پیکر او را در خیابان رها کردند، چه گناهی کرده بود؟ افرادی که این جنایتها را انجام میدهند چهکسانی هستند و از کجا دستور میگیرند؟ البته اینها قطعاً بچهها و جوانهای ما نیستند، باید عاملان این جنایتها شناسایی شوند و هر کسی که ثابت شود در این جنایتها همکاری داشته است، بدون تردید مجازات خواهد شد.»
همچنین خصوص ویژگیهای والای این شهید بسیجی که برگرفته از فرهنگ غنی اسلامی است فرمودند: در میدان هنر و ادبیّات، شهید آوینی، مرحوم سلحشور، مرحوم طالبزاده. البتّه اینها آخر عمرشان سنّشان بیشتر بود، امّا در همین جوانی خیلی کارها کردند، و امثال اینها که کم هم نیستند. در میدان علم و تحقیق، شهید تهرانیمقدّم، مرحوم کاظمی آشتیانی، شهید مجید شهریاری، شهید رضایینژاد، شهید احمدی روشن. جوانهای ما اینها هستند دیگر. این رشته تا امروز هم ادامه دارد، تا همین دورهی شماها، در همین زمان معاصر شما، شهید حججی، مصطفی صدرزاده، آرمان علیوردی، روحالله عجمیان. اینها برجستهاند، نقطههای واقعاً برجستهاند. هزارها، دهها هزار، صدها هزار جوانِ ایرانیِ مسئولیّتشناس امروز وجود دارند؛ اینها موتور حرکتند، اینها موتور پیشران حرکت کشور و حرکت نظامند، هر کدام در یک بخشی.
ناگفته پیداست؛ «شهید آرمان علیوردی» به عنوان الگوی تراز جوان مومن انقلابی، در راه تامین امنیت و مقابله با عوامل هدایتشدهی خارجی، ایستادگی کرد و در همین راه با خشونت وحشیانهی اغتشاشگران به طرز فجیعی مظلومانه به شهادت رسید، به نحوی که خون این شهید موجب آگاهی بسیاری از مردم برای صفکشی در مقابل اغتشاشگران شد و ذات واقعی و دستهای پشتپردهی حامیان اغتشاشگران را هویدا کرد؛ بنابراین با اشاعه «فرهنگ ایثار و شهادت» در میان جوانان دهه هشتادی میتوان نسل جدید را هم با ارزشهای والای اسلامی آشنا کرد.