به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، صبح امروز اولین دوره برگزاری توانمندسازی در حوزه عفاف و حجاب استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
حجتالاسلام حمزه پیشقدم، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه برگزاری این دوره اظهار کرد: این دوره به همت قرارگاه عفاف و حجاب استان زیر نظر نماینده ولی فقیه در استان با کمک ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، جبهه فرهنگی و آستان قدس در شهر یاسوج با مشارکت ۷۰۰ نفر از بانوان برگزارمی شود.
پیشقدم افزود: این دوره در شهر یاسوج با مشارکت ۳۵۰ نفر از بانوان در حوزه اداری با حضور رابطین عفاف و حجاب ادارات و در حوزه آموزشی با حضور فرهنگیان، اساتید دانشگاه و طلاب حوزه های علمیه استان و در حوزه اجتماعی با حضور کنشگران فعال در استان برگزار می شود.
وی گفت: این دوره در شهر یاسوج، امروز ۲۲ آذر در حوزه بویراحمد با حضور بانوان کنشگر شهرستان های یاسوج، دنا و مارگون و در روز جمعه، ۲۳ آذر ماه در شهرستان گچساران با حضور ۳۶۰ نفر از بانوان شهرستان های گچساران، دهدشت، باشت و بهمئی برگزار خواهد شد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد هدف از برگزاری این دوره را توانمندسازی علمی بانوان جهت کنشگری فعال دانست و بعد از دیدن آموزش های لازم، هر کدام از این بانوان در حوزه کاری خود به فعالیت خواهند پرداخت.
پیشقدم بیان کرد: با توجه به اینکه در قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» بحث دوره های آموزشی بنا بر قانون مصوب بر عهده ستاد امر به معروف است و تلاش خواهیم کرد تا ان شاءالله برگزاری این دوره ها در استان تداوم داشته باشد.
وی گفت: یکی از مراتب امر به معروف و نهی از منکر که اثرگذار است و مورد تأکید و سفارش دین در مراحل امر به معروف و نهی از منکر است مرتبه زبانی امر به معروف است و بحث تذکر لسانی، مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز هست؛ لذا باید جامعه مسلح به استدلال بر پایه دلیل و ادله لازم در برابر منکرات باشد و هدف از این دوره، آشنایی با دلایل روایی و حدیثی در بحث اعتقادات و همچنین تاریخ و پیشینه حجاب در ادیان و اقوام است تا بانوان دغدغه مند، ضمن اثر گذاری بتوانند در جامعه و در محیط زندگی، اثر گذار باشند.