به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی شکراللهی گفت: مجرمان سایبری در تمام ایام سال میکوشند با ترفندهای مختلف و مرتبط با ایام و مناسبتهای سنتی و مذهبی و با انتشار آگهیهای جعلی و درج تصاویری از انواع اجناس و تخفیفات ویژه، نظر کاربران فضای مجازی را جلب و از آنها کلاهبرداری کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به آخر فصل پاییز و شب یلدا، کاربرانی که در فضای مجازی با تبلیغات و پیامهایی مانند جشنواره ویژه شب یلدا، تخفیفات ویژه و حراجیهای آنلاین یا سایر موضوعات مرتبط با این موضوع مواجه میشوند نباید قبل از بررسی و صحت و سقم موضوع اقدام به پرداخت وجه کنند.
شکرالهی گفت: کاربران هنگام خرید آنلاین به این نکته توجه داشته باشند که از پرداخت وجه به هر میزان بعنوان بیعانه برای نگه داشت کالا خودداری و هنگام تحویل کالا حتما نسبت به بررسی اجناس اقدام کنند تا کالای کهنه، خراب یا دارای هر ایرادی را دریافت نکنند.
سرپرست پلیس فتا اصفهان افزود: هموطنان همچنین برای هرگونه کمک و واریز وجه به نیازمندان به مناسبت شب یلدا، میتوانند از طریق موسسات معتبر اقدام و از واریز کمکهای خود به حسابهای نامعتبر خودداری کنند.
این مقام انتظامی از شهروندان و کاربران فضای مجازی خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir یا شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ با پلیس در میان بگذارند.