به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در تشریح این خبر افزود: با ورود دستگاه قضایی و به همت سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه، ریش سفیدان و متنفذین در شرق کشور این گروگان آزاد و به کشور منتقل شده است.
او بیان کرد: پس از دریافت گزارش ربایش این فرد، بررسیهای تخصصی از سوی مراجع مربوطه آغاز و مشخص شد؛ این فرد بی گناه بوده و صرفا به قصد اخاذی ربوده شده است.
حجت الاسلام حمیدی، استان کرمان را متاثر از شرایط امنیتی استانها و کشورهای همجوار دانست و تصریح کرد: در ماههای اخیر چندین مورد گروگانگیری در این استان رخ داده که ناشی از شرایط امنیتی سایر استانهای همجوار بوده که با هماهنگی دستگاه قضایی و نیروهای اطلاعاتی و امنیتی، در نهایت منجر به آزادسازی گروگانها شده است.
او گفت: آخرین مورد گروگان گیری مربوط به ربایش آقای خواجویی است که خوشبختانه همزمان با سالروز ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر، زمینه آزادی این فرد و بازگشت وی به آغوش خانواده فراهم شد.
وی ضمن تاکید بر این مطلب در برخی اوقات در استان کرمان و سیستان و بلوچستان اتفاقاتی میافتد که باعث ناامنی منطقه و نگرانی مردم میشود و عمده آنها در قالب آدم ربایی و جرائم خشن رخ میدهد، افزود: الحمدالله هماهنگی و همدلی بسیار خوبی بین دستگاههای قضایی، امنیتی، انتظامی و نظامی در استان کرمان برای مقابله با جرائم خشن وجود دارد.
رییس کل دادگستری استان کرمان اظهار کرد: افرادی که دست به اینگونه اقدامات میزنند باید بدانند که در نهایت توسط نیروهای انتظامی و امنیتی دستگیر شده و به دستگاه عدالت سپرده میشوند و دستگاه قضایی نیز در برخورد با عاملان ارتکاب جرائم خشن، مماشات نخواهد داشت.
حجت الاسلام حمیدی اعلام کرد: مکررا اعلام شده که دستگاه قضایی در برخورد با عوامل ناامن کننده جامعه برخورد قاطع و قانونی را در دستور کار دارد.
انهدام شبکه فروش مال غیر و استفاده از سند مجعول در کرمان
همچنین دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان اعلام کرد: تحقیقات قضایی پرونده کثیرالشاکی موسوم به «فولاد شهر» با موضوع کلاهبرداری در حوزه فروش مال غیر و استفاده از سند مجعول، به پایان رسیده و پرونده پس از صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است.
مهدی بخشی با اشاره به روند رسیدگی به یک پرونده کثیرالشاکی معروف به «فولاد شهر» با ۷۴ شاکی در شعبه ۱۹ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان کرد: متهمان این پرونده با مانورهای متقلبانه اقدام به اخذ وجوه بدون مجوز در قبال فروش مال غیر کرده و با توجه به عدم ایفای تعهدات، ضمن ارتکاب اخلال در نظام اقتصادی کشور، مبالغ هنگفتی تحصیل مال نامشروع، پولشویی و ایراد خسارت به مالباختگان مرتکب شدهاند.
وی در تشریح نحوه اقدامات مجرمانه اعضای این شبکه اظهار کرد: متهمان این پرونده با استفاده از اسناد مجعول و کلاهبرداری، افراد را متقاعد کردند که صاحب املاک و زمینهای متعدد هستند و در ازای دریافت مبالغ هنگفت از افراد متعدد، اموال غیر را به فروش رساندهاند که پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.
او افزود: در این پرونده ۳۸ نفر با انجام اقدامات متقلبانه و استفاده از مبایعهنامهها و قراردادهای واهی و همچنین استفاده از اسناد مجعول، اراضی فاقد کاربری و یا قطعات زمین در نقاط مختلف را به فروش رسانده و به عنوان ثمن معامله، املاک و خودروهای متعددی را دریافت کردهاند.