به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جلسه هماهنگی جشنواره شهدای غریب استان گفت: مجاهدتها، فعالیتها و تلاشهایی که فرزندان برومند این کشور در دوران دفتع مقدس از خودشان جای گذاشتند ظرفیت و گنجینه بزرگ است که باید بهعنوان فرهنگی راهبردی این رفتارها و مجاهدتها را تبیین کرد.
محمدی با اشاره به اینکم قرار است این تاریخ و این مجاهدت بدون کوچکترین تحریفی و مطابق با واقیعتهای که رخ داده مکتوب و مستند شود افزود: برای تحقق این مهم جشنوارههای متعددی از جمله جشنواره شعر، جشنواره ملی تئاتر، جشنواره ملی روایتگری، جشنواره ملی داستاننویسی در بخشهای مختلف برگزار شود.
وی ادامه داد: برپایی جشنواره ملی داستاننویسی بهصورت ملی به استان کهگیلویه و بویراحمد ابلاغ شده است و این جلسه برای برنامه ریزی هر چه بهتر آن و با تاکید بر محوریت داستان حول مجاهدتهای شهدای غریب دوران اسارت این جشنواره برگزار شد.
محمدی تاکید کرد: در جلسه چند روز آینده که در سطح کشور برگزار می شود هزینههای برگزاری این جشنواره و جوایز نقدی برای افراد برتر پیش بینی می شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دبیرخانه برگزاری این جشنواره در ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان است که با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، حوزه هنری، حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، صدا و سیما و دیگر دستگاهها برگزار می شود.
وی ادامه داد: در زمان برگزاری جشنواره در استان همه دستگاههای استان موظف و مکلف هستند که هرکدام بخشی از کار را متقبل شوند که بتوانیم این جشنواره را در سطح ملی با بهترین کیفیت برگزار کنیم.
محمدی در ادامه مطرح کرد: دغدغه ما این است که در حوزه اطلاعرسانی و تبیین این جشنواره در سطح ملی از مسیرهای مختلف اطلاعرسانی کنیم که بتوانیم این آثار را هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی جمعآوری کنیم که باید از طریق فضای مجازی و دیگر شبکهها و راههای اطلاع رسانی با استفاده از حداکثر ظرفیتها این کار را بهنحو احسن انجام بدهیم.
وی در پایان اظهار کرد: انتظار می رود همه در جمع آوری تاریخ واقعی و شفاهی دوران دفاع مقدس که مربوط به شهدای عزیز در بخشهای مختلف است به خوبی تلاش و تبیین کنیم که در آینده مورد استفاده و بهرهبرداری قرار بگیرد.