به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام سعید جزایی با اشاره به حمایتهای دستگاه قضائی استان مرکزی از واحدهای تولیدی اظهار کرد: در راستای پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دادگستری استان مرکزی طی ۹ ماهه سال جاری، اقدامات شاخصی صورت گرفته است که منجر به رفع موانع تولید، احیا واحد تولیدی صنعتی و پرداخت مطالبات شده است.
وی افزود: در مدت ۹ ماهه سال جاری ۱۰ جلسه اقتصاد مقاومتی با حضور فعالین بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی در استان تشکیل و به بررسی مشکلات بخش تولید و سرمایه گذاری استان پرداخته شد.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: در این مدت با بیش از ۳۴۵ فعال اقتصادی استان ملاقات، ۵۶ جلسه کارشناسی و حل مسئله با فعالان اقتصادی و سرمایه گذاری، مدیران اجرایی و مدیران بانکهای عامل در استان تشکیل و مشکلات بیش از ۱۳۵ فعال اقتصادی و واحد تولیدی در استان ارزیابی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
حجتالاسلام جزایی افزود: در این بازه زمانی از تعطیلی ۳۷ واحد تولیدی در تعامل با دستگاههای اجرایی استان ممانعت و تعداد ۷ واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه تولید برگشتند و برای بیش از ۴۵۰ نفر ایجاد اشتغال جدید و از بیکاری بیش از ۴۹۵۰ نفر جلوگیری شد.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان مرکزی بیان کرد: عمده واحدهای تولیدی استان مرکزی واحدهای مادر تخصصی هستند و به طور قطع چرخش و فعالیت واحدهای بزرگ صنعتی استان میتواند کمک شایانی به واحدهای تولیدی کوچک در استان و کشور داشته باشد.
رئیس شورای قضائی استان مرکزی افزود: باور دستگاهها بر این است که واحدهای صنعتی و اقتصادی باید فعال، پویا و سود آور باشند و در مدار قانون و ضوابط، کار خود را با نهایت امیدواری، دقت و اتکا به منابع داخلی پیش ببرند و دستگاه قضائی همواره کنار کارگران و کارفرمایان و فعالان این عرصه خواهد بود.