به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، سپاهان اصفهان و پرسپولیس در چارچوب دیداری حساس از مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال از ساعت 15:30 امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف هم رفتند که این مسابقه در 90 دقیقه، با نتیجه تساوی 2 - 2 به پایان رسید و کار به وقتهای اضافه کشیده شد. در وقتهای اضافه سپاهان از برتری عددی خود نسبت به پرسپولیس استفاده کرد و توانست در همان دقایق ابتدایی وقتهای اضافه دروازه پرسپولیس را برای بار سوم باز کند و پس از آن نیز تلاش پرسپولیس برای جبران نتیجه فایدهای نداشت و زردپوشان اصفهانی در نهایت با نتیجه 3 بر 2 از سد پرسپولیس گذشتند.
محمد مهدی محبی (14)، محمد دانشگر (88) و میلاد زکیپور (93) برای سپاهان و علی علیپور (41) و فرشاد احمدزاده (72) برای پرسپولیس گلزنی کردند.
سپاهان پیش از این در آذرماه و دیماه در لیگ برتر و سوپرجام پرسپولیس را شکست داده بود و حالا با پیروزی در این مسابقه، پازل خود در پیروزیهای اخیر مقابل سرخپوشان را تکمیل کرد و سومین برد خود در سه ماه اخیر را مقابل پرسپولیس جشن گرفت. در واقع سرخپوشان دو جام (حذفی و سوپرجام) را با شکست برابر سپاهان از دست دادند.
ترکیب سپاهان: پیام نیازمند، سیاوش یزدانی، محمد دانشگر، میلاد زکیپور، آریا یوسفی، محمد کریمی، استفان انزونزی (105-برایان دابو)، رضا شکاری (100-رضا اسدی)، مهدی لیموچی، محمدمهدی محبی و جواد آقاییپور (69-ابوبکر کامارا).
ترکیب پرسپولیس: الکسیس گندوز، محمدحسین کنعانیزادگان (100-عیسی آلکثیر)، مرتضی پورعلیگنجی، فرشاد فرجی، میلاد محمدی، سروش رفیعی، سعید مهری (69-مسعود ریگی)، محمد خدابندهلو (69-فرشاد احمدزاده)، امید عالیشاه، علی علیپور (87- گئورگی گولسیانی) و سردار دورسون.
داور: بیژن حیدری
اخطار: ابوبکر کامارا، سیاوش یزدانی، رضا شکاری آریا یوسفی از سپاهان و سعید مهری و سروش رفیعی از پرسپولیس
اخراج: امید عالیشاه (82) از پرسپولیس و ابوبکر کامارا (103) از سپاهان
ترکیب سپاهان مقابل پرسولیس:
پیام نیازمند، سیاوش یزدانی، محمد دانشگر، میلاد زکیپور، آریا یوسفی، محمد کریمی، استفان انزونزی، رضا شکاری، مهدی لیموچی، محمدمهدی محبی و جواد آقاییپور
این خبر در حال بروزرسانی است...