به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ در ابتدای جلسه، محمد گودرزی دهریزی، رئیس و دبیر جشنواره قصه گویی، با اشاره به اهمیت قصه گویی گفت: جشنواره از سال ۷۶ در کانون آغاز شده، اما کانون از همان ابتدا با قصه گویی خویشاوندی داشته و قصه از مهمترین دغدغههای کانونی است. میزبان این جشنواره امسال «یزد» است که پیشینه درخشانی در زمینهی قصه گویی دارد. آقای مهدی آذریزدی از این سرزمین به عنوان مفاخر یزد برخاست.
در ادامه حامد علامتی، مدیر عامل کانون، ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا (س) گفت: روزهای پایانی این جشنواره با عطر میلاد این بانوی دوعالم آمیخته شد. این یک اتفاق ساده نیست، بلکه طلیعه یک رخداد خوب با ابعاد پربرکت است. نتیجه یک سال تلاش کودکان و نوجوانان این مرز و بوم امروز به بار نشسته و به زودی از ۲۵ دی ماه شاهد شروع اختتامیه این جشنواره خواهیم بود و شکوفههای درخت تناور قصه گویی ببار مینشیند. آنچه شاهد خواهیم بود از سوی دلسوزان تعلیم و تربیت است که در روزهای آتی در قالب کاروان فرهنگی هنری در یزد دورهم جمع میکند.
علامتی ادامه داد:بیست و چهار دوره جشنواره یعنی یک جریان ادبی، فرهنگی، هنری و ادبی که تجربیات زیادی دارد و از بزرگترین سرمایههای ایران اسلامی است و به گواه کارشناسان هنر قصه گویی درایران از شاخصترین جریانات قصه گویی جهان است که دیگر کشورها با فاصله زیاد در حال تلاش برای رساندن خود به این خط عمیق فرهنگی هستند.
وی افزود:اکنون این جشنواره تنها یک حرکت فرهنگی داخلی نیست بلکه به یک شاخص بزرگ فرهنگی در عرصه بین الملل تبدیل شده است.
علامتی خاطرنشان کرد:گرچه در تقویم روز ملی قصه گویی به تصویب رسیده، اما از هم اکنون باید بفکر ثبت جهانی آن بنام ایران در دنیا باشیم.
وی در ادامه گفت:قصه گویی یک سرمایه عظیم برای ایران اسلامی است که باید برای پاسداشت، تعمیق و توسعه آن تلاش کنیم تا از این آثار در عرصه جهانی بهره ببریم.
او گفت:همهی ما باید با شیوه درست از این ظرفیت استفاده کنیم.
مدیرعامل کانون با بیان اینکه هر حرکتی در دل خود اهدافی دارد، گفت:ما در جریان قصه گویی در کانون پرورش فکری، به دنبال نشاندن بذر ایمان در دل کودکان و نوجوانان هستیم. چرا که این هدف گذاری به صورت مستقیم از طرف رهبر معظم انقلاب تعریف شده است.
علامتی ادامه داد:برگزاری این جشنواره نباید ما را از توجه به کیفیت در محتوا و اجرا غافل کند. هرچند هدف این جریان تقویت جریان قصه گویی است، اما مراقبت از شاخصها ضریب اطمینان به کیفیت میدهد.
وی گفت:ترویج ظرفیت هنر قصه گویی برای کاربست در عرصه تعلیم و تربیت و فرهنگ سازی و ترویج آن بین خانوادهها به ویژه مادران از اهداف این جشنواره است.
وی تاکید کرد:باید مراقب باشیم این جریان به تشریفات و زوائد و آفات رقابتهای هیجانی و کاذب نیافتد.
علامتی اظهار داشت: از اصحاب رسانه همیاری میطلبیم؛ بدون اینکه نگاه تبلیغاتی داشته باشیم و به فکر ترویج فرهنگ در سطح دنیا باشیم.
مدیر عامل کانون در انتها گفت:در نهایت من هنر قصه گویی را یکی از بهترین ابزار برای جهاد تبیین میدانم و از همه دستگاهها برای تحقق این واجب دعوت به همکاری میکنم. تلاشمان براین است که امسال فعالیتهای جشنواره را به سمت استانها سوق دهیم و امسال استان یزد خلاقانه وارد کار شدند و امیدواریم یک اتفاق مبارک فرهنگی را شاهد باشیم.