به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، دومین کنفرانس ملی فناوریهای صنعتی در مهندسی مکانیک، به همت دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اراک بهصورت حضوری و مجازی و با حضور ۱۵دانشگاه از سراسر کشور برگزار شد.
گودرزی، رئیس دانشگاه صنعتی اراک در آیین افتتاح این کنفرانس ملی بیان داشت: هدف از برگزاری این دست کنفرانسها و همایشها تحقق اهداف متعالی آموزش عالی در تبلور اقتصاد دانش بنیان است.
وی با تشکر از تلاشهای اعضای دانشکده مهندسی مکانیک در برگزاری این کنفرانس ملی تاکید کرد: شرایط برگزاری بینالمللی این کنفرانس در سال ۱۴۰۲ فراهم شده و دانشگاهیان میبایست همگام با توسعه علمی در تحقق اهداف صنعتی و تولیدی این کنفرانس نیز همت گمارند.
دیلمی، رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی و دبیر دومین کنفرانس ملی فناوریهای صنعتی در مهندسی مکانیک ضمن تشریح ابعاد کنفرانس افزود: هدف اصلی از برگزاری این کنفرانس توسعه ابعاد علمی در بعد صنعتی و تولیدی است و نقطه قوت این کنفرانس در همین رویکرد است.
وی تأکید کرد: پس از برگزاری موفق نخستین دوره این کنفرانس در آبان ماه ۱۴۰۰، امسال نیز دبیرخانه کنفرانس توانست مطابق برنامهریزی انجام شده این کنفرانس را با مشارکتی مطلوب بهصورت حضوری و مجازی برگزار کند و این بازخورد بیانگر لزوم توجه بیشتر به برگزاری این دست کنفرانسها است.
فرشید شاه محمدی، مدیرعامل شرکت برین ساز و دبیر انجمن پیشگامان صنعت بهعنوان سخنران کلیدی این کنفرانس نیز به تشریح نقش دانشگاهها در توسعه صنعتی پرداخت.
وی توسعه از طریق فناوری را یک ضرورت اجتماعی دانست و اشاره کرد: دانشگاه بدون نگرش فلسفی نمیتواند در جامعه تغییر ایجاد کند.
شاه محمدی افزود: برای پیشرفت در صنعت باید حداقل یک نسل یا بیشتر از یک نسل تلاش کنند یعنی هر نسل میانگین ۲۵ سال مداوم تلاش کنند تا پیشرفت اتفاق بیافتد. همچنین نیاز به ارزیابی و بررسی این تلاشها و پیدا کردن ایرادات است.
گفتنی است در این کنفرانس بیش از ۵۰ مقاله از ۱۵ دانشگاه مختلف داخلی و خارجی مورد پذیرش قرار گرفت. ارائه مقالات کنفرانس در سه پنل انجام شد