به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو- الهام عرشیزاده، محمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم در گفتگو با خبرگزاری دانشجو به تشریح برنامههای محرمی این شبکه پرداخت و گفت: از مجموع برنامههایی که برای ماه محرم و صفر تولید شده است، نیمی از آن روی آنتن شبکه نسیم رفته و در حال پخش است. برای مثال برنامه «از سرگذشت»، «با حسین حرف بزن» و «نسیم آوا» که ویژه این ایام تولید شدهاند. بازپخش برنامه «قاب عاشورایی» که به مرور آثار نمایشی حوزه محرم میپردازد و گزیدهای از مسابقه «هوش برتر» را نیز در کنداکتور شبکه داریم تا کارکرد سرگرمی شبکه نسیم در این ایام حفظ شود. مجموعه مستندهای «محرم» و «اینجا ایران» نیز در این ایام روی آنتن شبکه نسیم میرود.
وی ادامه داد: در ایام محرم و صفر، بخش مربوط به طنز و شادی شبکه نسیم متوقف و تعدادی برنامه تولیدی مناسبتی جایگزین آن شده است. تاکنون برنامه «از سرگذشت» با استقبال خوب مخاطبان روبرو شده و بعد از آن برنامه «با حسین حرف بزن» که چندین سال است در ایام محرم و صفر روی آنتن شبکه نسیم میرود و مخاطب خاص خود را دارد مورد استقبال مخاطبین این شبکه قرار گرفته است.
خوشرو در ادامه به علت تغییر عوامل اصلی برنامه «با حسین حرف بزن» در فصل نهم اشاره کرد و افزود: تغییر عوامل یک برنامه بعد از چندین فصل، امری رایج و طبیعی است چرا که بعد از مدتی، گروه ایده و خلاقیت لازم برای ایجاد تحول در فصل جدید برنامه را از دست میدهد. از گروه سازنده برنامه «با حسین حرف بزن» طرح جدید خواسته شد که متناسب با شرایط امسال طراحی صورت بگیرد، ولی دوستان طرحی را ارائه نکردند به همین دلیل از دیگر گروههای برنامه ساز دعوت شد طرحهای خودشان را ارائه کنند. البته تیم قبلی این برنامه حواشی دیگری هم داشتند که خیلی به شبکه نسیم مرتبط نمیشد.
وی افزود: همراهی با دوره فعلی سازمان صداوسیما نیز دلیل دیگری است که بعضا گروههای برنامهساز، عوامل برنامهها، مجریان و مضامینی که در برنامهها وجود دارد را به جهت ارتقا و تعالی تولیدات از حیث محتوایی، دستخوش تغییراتی میکند. گروه جدیدی که فصل جدید «با حسین حرف بزن» را برعهده گرفتند، یک گروه جوان و خلاق است که با یک فاصله زمانی خیلی محدود فصل نهم این برنامه رابه آنتن شبکه نسیم رساندند. یکی از ماموریتهای ما در حوزه مدیریت رسانه، ایجاد گروههای برنامهساز و میدان دادن به آنها است.
خوشرو با اشاره به سرنوشت برنامههای «دورهمی» و «خندوانه» گفت: ما هیچ وقت از برندهای قبلی این شبکه صرفنظر نکردهایم و برای آنها طرح و برنامه داریم. حتما از چهرههای نام آشنای کشور و هنرمندان دیگر حوزهها در تولیدات جدید شبکه نسیم استفاده خواهیم کرد و از مخاطبینی که بعضا برنامههای فعلی شبکه نسیم را با برنامه هایی، چون «دورهمی» و «خندوانه» مقایسه میکنند میخواهیم که مدتی صبر کنند، زیرا هر برنامهای برای دیده شدن و به شهرت رسیدن به زمان احتیاج دارد و برنامههای «دورهمی» و «خندوانه» نیز طی سالیان سال به این حجم از شهرت رسیدند.
مدیر شبکه نسیم در انتها بیان کرد: بر خلاف تصورات، برنامههای فعلی شبکه نسیم مخاطبینی قابل توجهی دارد برای مثال برنامه «بگوبخند» فقط چندین میلیون مخاطب در بستر تلوبیون دارد. این امید به برنامههای جدید شبکه نسیم وجود دارد که در فصلهای آینده موفقتر ظاهر شوند و بتوانند مخاطبان را جذب کنند. ما هیچ وقت از برندهای قبلی صرف نظر نکردیم به آنها فکر میکنیم و برای آنها طرح و برنامه داریم و به اقتضای زمان و شرایط حتما اتفاقاتی خواهد افتاد.