به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد صادقی در نشست خبری با موضوع عملکرد ۲ ساله کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با تاکید بر این مهم که هوشمندسازی در دوره جدید از مدیریت شهری مورد توجه تمام اعضای شورا بود، اظهار کرد: الکترونیکی کردن فرآیندها، اتصال به درگاه واحد مجوزهای دولت و غیرحضوری شدن خدمات از جمله وظایف مورد نظارت در کمیته شفافیت است که در بخش الکترونیکی شدن ۸۰ فرآیند مشخص شده است.
وی با بیان اینکه محاسبه عوارض خدمات فنی تا چند ماه پیش به صورت دستی انجام میشد، تصریح کرد: امروز این فرآیند کاملاً الکترونیکی شده و تمام موارد به صورت سامانهای انجام میشود.
صادقی با اشاره به ارائه پایان کار آپارتمانی به صورت الکترونیکی، خاطرنشان کرد: با این اقدام از ترددهای غیرضروری، ترافیک و آلودگی هوا جلوگیری میشود و شهروندان در همین مسیر در اداره شهر مشارکت میکنند.
رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه در نهایت غیرضروری کردن شفافیت را به دنبال خواهد داشت، گفت: قطعاً غیرحضوری کردن خدمات باید در بستر اتوماسیون اتفاق بیفتد که شفافیت و رصد را به دنبال خواهد داشت.
وی با یادآوری این مهم که ۲۹ اقدام طی سال جاری در سامانه شفافیت به روز شده است، تصریح کرد: تمامی این موارد در سامانه شفافیت به روز است و قابلیت مشاهده دارد.
صادقی با تأکید بر اینکه محوریت اتصال به درگاه واحد، دولت است، یادآور شد: باید از طریق این درگاه به سامانههای شهرداری متصل شد در این رابطه باید جلساتی را با دولت برگزار کرد تا زیرساختها از سوی دولت فراهم شود. شهرداری تهران جلسات زیادی را در این خصوص برگزار کرده و برای اتصال به درگاه آمادگی کامل دارد و نواقص باید توسط دولت رفع شود.
صادقی با بیان اینکه فایلهای پشتیبان از جمله طرحهای تفصیلی پس از حمله سایبری به سامانههای شهرداری تهران در سال گذشته بارگذاری شده است، اظهار کرد: اینکه حملههای سایبری زیرساختها را دچار مشکل کرد، جای شک نیست. در مدت کوتاهی دسترسیها قطع شد و ممکن است موارد جزئی وجود داشته باشد که باید به صورت موردی بررسی شود.