به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابت های پرورش اندام انتخابی تیم ملی جهانی در روز جمعه 31 شهریور از 8 صبح آغاز شد و تا ساعات پایانی شب ادامه یافت. در این مسابقات ورزشکاران با توجه به قد، وزن و دسته هایی که در آن شرکت کرده بودند روی صحنه جلوی چشمان داوران حاضر شدند و فیگور گرفتند.
در دسته بادی بیلدینگ 100+ کیلوگرم که مهم ترین و پرهوادارترین بخش این رقابت ها است حواشی زیادی صورت گرفت، در آخر مسعود قدیریان با رای داوران قهرمان این دسته شد و مقام اول و طلای این مسابقات را کسب کرد.
مسعود قدیریان پس از کسب مدال طلا و قهرمانی در خصوص سطح مسابقات گفت: من چندسالی هست که در ایران مسابقه میدهم و استیجهای زیادی دیدم، اما این استیج از متفاوتترینهای ایران بود نه به این دلیل که طلا گرفتم این حرفو میزنم به این دلیل که نظم خاصی داشت و در بهترین هتل ایران برگزار شد، حتی شروع مسابقات کاملا متفاوت بود.
وی ادامه داد: به داوران و مسئولین اجرایی خسته نباشید میگم بابت این سطح از مسابقات که توانستند این حجم از ورزشکار را مدیریت کنند که کار هرکسی نیست، ما داوران سطح بالایی داریم و این مسابقات از لحاظ کیفیت رنگ، مکان، نظم و برگزاری یکی از متفاوتترین استیجها بود.
قدیریان در خصوص سختیهایی که در این رشته برای قهرمانی کشیده است بیان کرد: من در مسابقات اردبیل سوم شدم، اما اینجا برای مسابقات جهانی اول شدم، برای رقابتهای اردبیل به مشکل خوردم و مریض شدم و اهل این نیستم بگم به این علت سوم شدم، اما خودم را هرطوری شده به استیج رسوندم و صد درصد خودم را برای مسابقات جهانی گذاشته بودم.
مسعود قدیریان با توجه به اینکه رضا سلطانی نژاد رئیس سازمان تیم های ملی پرورش اندام گفته بود طلای این مسابقات برابری می کند با طلای جهانی، اظهار کرد: سطح مسابقات ایران بسیار بالا است و کیفیت خیلی خوبی دارد، تمامی شرکت کننده ها آمادگی بالایی دارد به طوری که هرکدام از نفراول تا ششم استیج 100+ را ببرند به مسابقات جهانی اول می شوند.
وی در خصوص عِرقی که به مادرش دارد و اینکه چقدر باعث انگیزه برای او شده است، افزود: چون من شهرستان نیستم و تهران هستم از مسابقات اردبیل تا الان خانوادم را ندیدم به این دلیل که یک ورزشکار حرفهای باید صبح، ظهر و شب تمرین کند و استراحت کند، خیلی دلتنگ هستم و با تماسی که داشتیم قول داده بودم طلا بیاورم و تقدیمش کنم.
من سال 1400 و 1401 طلای آسیا را گرفتم و در سال 1402 طلای جهانی آوردهام. در مسابقات کشوری در سال های اخیر رکورددار این هستم که جز سه نفر برتر باشم. دو برنز، دو نقره و دو طلا در این رقابتها کسب کردم.
قهرمان پرورش اندام ایران درباره گلایههایی که در خصوص بدنسازی انجام میشود و هادی چوپان قهرمان مستر المپیا هم به این گلایهها اشاره کرده بود، بیان کرد: من اگر راجب گلایهها بخواهم صحبت کنم تا صبح میتوانم، من برای مسابقات جهانی آماده شده ام و هیچ اسپانسری ندارم و باید با هزینههای خودم برای ایران مدال آوری کنم، با یک سال رژیمی که میگیرم حدود 1 میلیارد باید هزینه کنم، با هزینههای شخصی خودم برای ایران افتخار آفرینی میکنم، ولی یک فوتبالیست با قرارداد 100 میلیاردی میرود در آسیا برنده میشود به آنها یک پورشه میدهند و ما در آسیا قهرمان میشویم به ما 10 میلیون میدهند. ما تعصب ایران را از جیب میکشیم.
قهرمان پرورش اندام آسیا در آخر از انتظاراتش از مسئولین گفت: توقعمان از مسئولین این است که وقتی به سطح جهانی میرسیم و برای ایران افتخارآفرینی میکنیم حداقل هزینههایی که کردیم را بدهند.
به کشتی گیران 15 تا سکه دادند و به فوتبالیستها ماشین دادند، اما به منی که قهرمان آسیا شدم 10 میلیون دادند. این اتفاق واقعا سزاوار ما نیست و مسئولین باید رسیدگی کنند.
انتهای پیام/