به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، حجت الله شریعتمداری روز جمعه افزود: مردم ساکن مناطق شهری و روستایی نسبت به حضور در اماکن و یا کنار دیوارهایی که به واسطه زلزله و پس لرزههای اخیر ناایمن شده اند احتیاط کنند.
وی گفت: با توجه به وقوع زلزله خردادماه امسال، تعدادی از منازل در بافت فرسوده منطقه دچار آسیب شده و ناایمن است.
فرماندار کاشمر ادامه داد: با توجه به زلزله دیروز و وقوع ۲ پس لرزه سه و چهار ریشتری در گسل درونه لازم است ساکنان مناطق شهری و روستایی نسبت به حضور در اماکن ناایمن احتیاط کنند.
زمین لرزهای به بزرگی ۴.۳ ریشتر ساعت پنج و ۲۵ دقیقه و ۳۳ ثانیه بامداد دیروز (۲۴ آبان ماه) در کاشمر رخ داد که موقعیت آن در طول جغرافیایی ۵۸.۶۰ درجه و عرض ۳۵.۳۱ بوده است و تاکنون ۲ پس لرزه با قدرت بالای سه ریشتر نیز منطقه را لرزانده است.
محل وقوع این زمین لرزه در فاصله ۱۴ کیلومتری کاشمر، ۲۲ کیلومتری ریوش و ۲۹ کیلومتری خلیل آباد بوده است.
گفتنی است، در تاریخ ۲۹ خرداد امسال هم زلزلهای به شدت پنج ریشتر ساعت ۱۳ و ۲۴ دقیقه در دو شهرستان کاشمر و خلیل آباد به وقوع پیوست.
بر اساس اعلام شبکه بهداشت و درمان کاشمر، جمعیت این شهرستان ۱۶۳ هزار نفر اعلام شده است که نزدیک به ۱۱۰ هزار نفر در شهر کاشمر و بقیه در شهر «فرگ قلعه» و ۲۵ روستای این شهرستان سکونت دارند.
مرکز شهرستان کاشمر در ۲۳۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.
فعلاً تا زمان تغییر و تحول، در سازه های فولادی از مهاربند یا بادبند (در تمام طبقات) و در سازه های بتنی از دیوار برشی استفاده گردد. مهار بندی متقاطع باید در ساخت تونل های معادن نیز مد نظر قرار گیرند.