به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پنجمین گردهمایی سالیانه دانش آموختگان هنرستان صنعتی شرکت ملی نفت ایران در اهواز اظهار داشت: در شرایط تحریم، ملت ایران بار دیگر مانند دوران انقلاب و دفاع مقدس نیازمند فرزندان خود شده و سختی ها همیشه باعث جمع شدن نیروی ملت و عبور از چالش ها شده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع دانش آموختگان این هنرستان صنعتی و همکلاسی های سالهای دور خود خاطر نشان کرد: سالهای پیش رو موعد جمع شدن دوباره نیروی ملت ایران در دوره ای است که حتی از جنگ هم سرنوشت سازتر است.
رضایی افزود: اگر قیمت ارز جابجا می شود و تورم به وجود میآید آیا خانه و کارخانهای در ایران هست که دچار عواقب آن نشود؟ تحریم های اقتصادی غرب علیه ایران ادامه دار و یک آزمون سخت، فنی و مدبرانه است که نباید در مقابل آن ناامید شد، ولی این موضوع تنها با شعار قابل حل نیست، چرا که دشمنان با هوشمندی و اطلاعات زیاد آنها را طراحی کردهاند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: صنعت نفت یکی از کانون های تحریم است و آنها می خواهند این صنعت را در ایران به تعطیلی بکشانند و مقابله با این وضع تنها با شعار دادن امکان پذیر نیست بلکه با فضیلت و لیاقت است که می شود از تحریم ها عبور کرد.
رضایی افزود: یقین دارم همانند 22 بهمن و آزادی خرمشهر ملت ایران در اوج تحریم ها به شکوفایی بزرگ خواهد رسید و جوانان ایران باز هم فرشتههای نجات ایران و عبور از خودزنی و خود تحریمی نیز خواهند شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه از سال 1327 و حدود 75 سال است که در ایران در حال برنامه ریزی هستیم گفت: مگر دیگر کشور ها برای توسعه خود چند سال درگیر برنامه ریزی بوده اند؟ وی یاد آور شد باید توجه داشت که محیط ایران خاص است و الگوی توسعه هم باید متناسب با آن باشد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: ایران اسلامی نه چین است، نه فرانسه، کره یا آمریکا و دیگر کشورها، ایران خودش است و ژئوپلتیک، امنیت، آزادی، تکثر قومی و منابع عظیم طبیعی و انسانی موجود در آن را باید با هم دید و به عنوان فرصت از آنها استفاده کرد.
وی خاطر نشان کرد: در 70 سال گذشته جریان توسعه در کشور ما مانند داستان فیل مولانا شده است که عده ای با دلسوزی تنها به بخشی از آن نگاه کرده و یک جزء را کل تعریف کرده اند، اما حالا که با تحریم ها مواجه ایم فرصت بازنگری راه خود در امر توسعه و پیشرفت را پیدا کرده و باید با استفاده از آن راه توسعه واقعی خود را پیدا کنیم.