به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن قاضیزاده هاشمی شامگاه پنجشنبه در جلسه بررسی مشکلات بهداشت و درمان نطنز در فرمانداری این شهر اظهار کرد: امیدواریم در این سفر با همت مسؤولان وزارت و همچنین مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصمیماتی اخذ شود که برای مردم مفید باشد.
وی افزود: اعتباراتی که دولت برای حوزه بهداشت پیشبینی میکند بر اساس سرانه جمعیت است و اغلب شامل حال کلانشهرها و استانهای پرتراکم میشود و شهرستانهای کوچک مانند نطنز که داری پراکندگی هستند از این اعتبارات کمتر بهره میبرند که متأسفانه تخصیص بودجه بر اساس جمعیت به نوعی بر بیعدالتیها دامن میزند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: با توجه به گردشگرپذیر بودن این منطقه باید به راستی برای مباحث بهداشت آن فکری کرد امیدوارم بیمارستان خاتم الانبیاء نطنز تکمیل شود و کار آن به پایان برسد و بیمارستانها تجهیز شود هرچند بحث مهاجرت ممکن است با تجهیز بیمارستانها هم پایان نیابد.
وی افزود: امیدواریم افراد خیر یا پزشکان در این مسیر همکاری کنند و با ایجاد کلینیک و درمانگاه در اینجا و برداشتن بخشی از بار از دوش دولت به بحث بهداشت شهرستانها کمک کنند.
وزیر بهداشت ادامه داد: باید بگوییم که کل بودجه وزارت بهداشت و درمان 210 هزار میلیارد ریال است از این بودجه 190 هزار میلیارد ریال آن صرف هزینههای جاری میشود، 10 هزار میلیارد آن بدهیهای گذشته پرداخت و تنها 10 هزار میلیارد برای کلیه مباحث باقی ماند که این مبلغ عدم خیلی کمی است.
قاضیزادههاشمی گفت: تجهیز بیمارستان بادرود در اولویت قرار دارد اما وجود و افزودن نیروی تخصصی و پزشک به نظر میرسد که مقدور نیست و البته تا آخر دی ماه قابلیت جابهجایی وجود دارد و کمیسیون در خصوص آنان تصمیمگیری میکند.
وی در خصوص کمبود نیروی انسانی نیز اظهار کرد: مشکلات زیادی داشتیم که متأسفانه نه دولت آنها را به بخش خصوصی واگذار میکند و نه توان داریم مدیریت به گونهای که بهرهوری بیشتری داشته باشد، امروز در بیمارستانها کمبود پرستار و بهیار وجود دارد که خود این موضوع پارهای نارضایتیها را ایجاد کرده است.
هاشمی اضافه کرد: امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون بودجه سال 96 به وزارت بهداشت اجازه بدهند با دریافت عوارض کالاهای آسیبرسان بتواند هم نیرو جذب کند و هم مشکلات بهداشتی درمانی را کاهش دهد.