به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، محمدرضا سوقندي در نشست خبري چهارمين جشنواره منطقه اي هنرهاي تجسمي با رويکرد سيره نبوي و علوي با بيان اين مطلب گفت: يکي از فعاليت هايي که اين اداره کل در 4 سال گذشته به انجام رسانده برگزاري جشنواره هاي منطقه اي به منظور معرفي استان و ثبت پيوندهاي مختلف اين خطه با مناطق مختلف بوده است.
سوقندي با اشاره به جشنواره هاي برگزار شده در استان دليل تعدد و تنوع رشته هاي جشنواره را فعال سازي حوزه هاي مختلف فرهنگي و هنري ذکر و تصريح کرد: اين جشنواره زمينه رقابت هنرمندان استان با ساير هنرمندان استان هاي ديگر را فراهم مي کند.
وي گفت: در کشور ما با توجه به ويژگي هايي که فرهنگ ايراني و اسلامي دارد و عشق و علاقه مردم به خاندان اهل بيت، توجه به سيره علوي و نبوي در رشته هاي هنري به ويژه هنرهاي تجسمي و هنرمندان جوان ضروري است.
سوقندي به تأثيرگذاري يک اثر هنري اشاره و تصريح کرد: هنر بزرگ ترين نقش را در تمامي صحنه ها بر عهده دارد بنابراين بايد همه از جمله صدا و سيما و رسانه ها دست به دست هم دهيم تا احترام به هنرمند و درک ارزش هاي هنري وارد زندگي مردم شود و در ليست نيازهاي ضروري قرار گيرد.
وي با بيان اينکه حوزه فرهنگ و هنر نبايد خود را با خود مقايسه کند، افزود: هنرمندان ما در خلأ نيستند و بايد جايگاه و ميزان رشد خود را با ساير نقاط در قالب جشنواره ها به نمايش بگذارند.
سوقندي در راستاي هرچه بيشتر حمايت از هنرمندان و تقويت آثار هنري ازتشکيل دبيرخانه ثبت آثار هنري و فرهنگي هنرمندان در استان و نيز برگزاري جشنواره آموزشگاه هاي آزاد هنري و مطبوعات در سال آينده خبر داد و اظهار اميدواري کرد: بدينوسيله علاوه بر ورود به همه حوزه ها، طي کردن مسير رشد در همه بخش ها را در کنار مزيت هاي نسبي موجود در استان شاهد باشيم.
وي با اذعان بر اهميت رونق اقتصاد هنري از برپايي نمايشگاهي به منظور فروش آثار هنري هنرمندان و ارتقاء اين آثار خبر داد و آن را به اهم برنامه هاي حمايتي اين حوزه افزود و گفت: در اين خصوص با بنياد رودکي رايزني هاي انجام شده و اميدواريم در سال آتي اين مهم محقق شود./انتهاي پيام/