دیدار چند جانبه وزیر خارجه کشورمان با وزارای خارجه المان، انگلیس وفرانسه به همراه خانم موگرینی در ساختمان اقدام در محل اتحادیه اروپا برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو اعزامی به بروکسل؛محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که در صدر یک هیات سیاسی وبه دعوت فدریکا موگرینی هماهنگ کننده اتحادیه اروپا، از شب گذشته به منظور دیدارهای دو جانبه و چند جانبه با وزرای خارجه سه کشوراروپایی در بلژیک به سر میبرد.
بناست صبح امروز ساعت ۹ به وقت محلی دیدار دو جانبه! ظریف و وزیر خارجه فرانسه ژان ایو لودریان دیدار داشته باشد.
براساس این گزارش سپس دیدار چند جانبه وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه آلمان، انگلیس وفرانسه به همراه خانم موگرینی در ساختمان اقدام در محل اتحادیه اروپا برگزار خواهد شد.
پس از این دیدار ظریف دیداری دوجانبه با زیگمار گابریل وزیر خارجه آلمان دیدار کند.
گفتنی است گروهک منافقین و گروههای ضد نظام بناست همزمان با مذاکرات وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه کشورهای مذکور در میدان محل تذکرات تجمع کنند.
آقای نوبری گفت در دیپلماسی سنتی-قجری ما خود را یک کشور کوچک ضعیف میبینیم و یکسری قدرتهای بزرگ در جهان هستند که ما باید قابل اعتمادشان را پیدا کنیم. کار دیپلماسی قجری - سنتی این است که کشورهای با معرفت پیدا و به آنها اعتماد میکنند. در این نوع از دیپلماسی فرض بر این است که باید متکی و آویزان شد. اما باید به یک کشور با مرام تکیه کرد. برجام هم نتیجه همین دیپلماسی سنتی- قجری است. اعتماد سازی بر همین مبناست که ما نقد میدهیم تا به ما اعتماد کنند و بتوانیم به آنها آویزان شویم. همان سنتی که در گذشته کشورهای کوچک برای حفظ حاکمیت خود به امپراتوریهای بزرگ سله و هدیه میدادند. همان کاری که عباس میرزا برای حکومت قاجار در زمان جنگ با روسیه انجام داد. در قرارداد گلستان و ترکمنچای شهر دادند تا حکمت حفظ شود. آقای ظریف هم در کمیته شورای روابط خارجی آمریکا رفته و اظهار کرده است به ما کمک کنید تا بمانیم این مطلب سری نیست. یعنی در اصلیترین مکان تصمیم گیری آمریکا به طور واضح گفتند که کمکمان کنید تا از بین نرویم. این نوع دیپلماسی در سیاست خارجی علمی و سیاسی دنیا قرن ۱۹ برچیده شد.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.