رضا سراج در گفتو گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: مشكلاتي در شيوه ها و روش هاي حمايت بنياد ملي نخبگان از برگزيدگان جشنواره دانشجويان بسيجي وجود دارد كه اميدواريم با تعاملات صورت گرفته اين مشكلات رفع شود.
وي با بيان اينكه مقدمات حمايت بنياد از برگزيدگان جشنواره انجام شده است گفت: در هر حال جشنواره دانشجويان ممتاز، مبتكر و نوآور بسيجي مورد حمايت بنياد ملي نخبگان است اما نوع حمايت و توافقات صورت گرفته به زودي مشخص مي شود.
سراج در ادامه بيان داشت: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و وزارت بهداشت اين جشنواره را مورد تاييد و حمايت قرار داده اند.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي جهاد علمي را راهبرد اساسي بسيج دانشجويي عنوان و تصريح كرد: ما هنوز در آغاز راه جهاد علمي هستيم و بايد از ظرفيت نظام جمهوري اسلامي براي توليد علم و در هم شكستن مرزهاي دانش استفاده كنيم.
وي در ادامه با اشاره به افتخار آفريني دانشجويان نخبه بسيجي در عرصه هاي علمي و بين المللي گفت: دانشجويان نخبه بسيجي در عرصه هاي ملي و بين المللي با صراحت خود را به عنوان يك نخبه بسيجي و تاثيرگذار در تلاش علمي معرفي مي كنند.
سراج در ادامه بيان داشت: بسيج بايد برنامه هاي خود را براساس خرد جمعي، تجربه و بهره گيري از نخبگان تنظيم كند، بنابراين تشكيل اتاق هاي فكر به عنوان يكي از توصيه هاي مقام معظم رهبري در دستور كار بسيج دانشجويي قرار گرفته است.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي همچنين گفت: بسيج دانشجويي با راه اندازي مجموعه هايي با عنوان مجموعه هاي «انديشه ورز» در كانون طرح و تعالي از تجارب علمي نخبگان دانشگاه، حوزه، فارغ التحصيلان و اساتيد دانشگاه بهره مند مي شود.
وي در پايان خاطرنشان كرد: جهاد علمي در نهايت بايد علم را به محصول مورد نياز جامعه تبديل كند و به افزايش ثروت ملي منجر شود./انتهاي پيام/