دكتر جهانگيريان در گفت وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، گفت: زيرساختهاي بسياري در دولت نهم ايجاد شده و اكنون شرايط براي به نتيجه رسيدن اين زيرساختها آماده است.
وي افزود: موارد زيادي از پيشرفت علم و فناوري در حوزه هاي مختلف از جمله نانوتكنولوژي، بحث ماهواره و ... طي چند سال اخير به مرحله اجرايي رسيده كه بايد سعي شود با برنامه ريزي دقيق سريع تر از گذشته در مسير علم و فناوري حركت كرد.
معاون فناوري وزارت علوم اظهار داشت: نقشه جامع علمي كشور از برنامه هاي مفيد براي پيشرفت علمي كشور و از اركان مهم توسعه علمي و فناوري است كه هم اكنون در حال انجام است و مراحل پاياني را طي ميكند.
جهانگيريان يادآور شد: دولت دهم بايد به سرمايهگذاري در حوزه علم و فناوري اهميت ويژهاي دهد و هدفي را كه در سياست ابلاغي مقام معظم رهبري در مورد تخصيص سه درصد توليد ناخالص داخلي به علم و پژوهش تاكيد شده را به مرحله ظهور برساند و اميدواريم اين برنامه تا پايان برنامه پنجم به نتيجه برسد.
وي تصريح كرد: بايد براي ارتقاي قابليتهاي نيروي انساني و تجاريسازي نتايج تحقيقات تلاشها را بيشتر كنيم تا طبق برنامه چشم انداز به اهداف خود برسيم./انتهاي پيام/