به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام علي اكبري صبح امروز در مراسم اختتاميه جشنواره ملي اتفاق با اعلام اين مطلب گفت: چنانچه از تشكلها و سازمان هاي مردم نهاد كه در زمينه جوانان فعاليت مي كنند، حماي نشود و از طرف ديگر اين سمن ها متصل به آرمانها و گفتمان ملي نباشند، بسترساز انقلاب هاي مخملي در كشور مي شوند.
مشاور رئيس جمهور در امور جوانان در ادامه با اشاره به اين مطلب كه امروزه سازمان ملي جوانان بايد به صورت روزانه سبك هاي مختلف اجتماعي را در جهان رصد كند، گفت: بايد فرصتهاي مناسب براي جوانان و نخبگان براي فعاليت در كشور فراهم شود.
وي در ادامه با بيان اين مطلب كه در حال حاضر سازمان هاي مردم نهاد جوانان در كشور از موقعيتهاي خوبي برخوردار هستند، گفت: اين سازمان ها در دهه چهارم انقلاب پرچمدار عدالت و پيشرفت در جامعه خواهند بود.
حاج علي اكبري در ادامه گفت: براي فعاليت سازمان هاي مردم نهاد بايد ساز و كار مناسب در كشور فراهم شود و اين سازمان ها با توجه به اين ساز و كار و برنامه ريزي منسجم حركت كنند.
مشاور رئيس جمهور در امور جوانان در ادامه با اشاره به اين مطلب كه تشكل هاي جوانان مي توانند باعث پويايي و تحرك يك جامعه شوند گفت: حضور سازمان يافته جوانان در اين تشكل ها به نشاط و شادابي اين قشر از جامعه كمك به سزايي مي كند.
وي با بيان اين مطلب كه امروزه سازمان هاي مردم نهاد جوانان به عنوان يكي از ظرفيت هاي ملي شناخته شده است، گفت: مديران اين سازمان ها به عنوان نخبگان جامعه بايد مطرح شود.
رئيس سابق سازمان ملي جوانان در ادامه گفت: بنياد ملي نخبگان بايد مديران سازمان هاي مردم نهاد جوانان را هم به عنوان نخبگان يك جامعه تلقي كنند.
حاج علي اكبري در ادامه با اشاره به اين مطلب كه اگر با جوانان تعامل و همكاري خوبي داشته باشيم نظام جمهوري اسلامي ايران پيشرفت قابل ملاحظهاي خواهد كرد، گفت: امروزه ساز و كارهاي اجتماعي و تعاملي كه در جامعه ما بين جوانان به خاطر اسلام، ولايت و ظرفيتهاي مختلف وجود دارد، قابل قياس با هيچ كجاي جهان نيست.
وي در ادامه با اشاره به اين مطلب كه براي بهره گيري از ظرفيتهاي سازمان هاي مردم نهاد، چند موضوع اساسي بايد مورد توجه قرار گيرد، التزام به ميثاق ملي، انسجام ملي و عزت ملي و تبعيت از رهبري بايد سرلوحه فعاليتهاي سازمان هاي مردم نهاد جوانان قرار گيرد.
مشاور رئيس جمهور در امور جوانان گفت: هر چه فضاي جامعه براي فعاليت تشكلهاي جوانان سالم تر باشد، امكان رشد و پيشرفت اين سازمان ها بهتر است و همه سازمان ها و نهادهاي مختلف در كشور بايد براي پيشرفت و تعالي جمهوري اسلامي بايد از اين سازمانها حمايت هاي همه جانبه اي داشته باشند.
رئيس سابق سازمان ملي جوانان در پايان گفت: بسترسازي براي حمايتهاي حقوقي، مادي و معنوي از اين تشكلها مي تواند نقش به سزايي در پيشبرد اهداف كشور داشته باشد./انتهاي پيام/