به گزارش خبرنگار امور مجلس «شبكه خبر دانشجو»، عباس رجايي، نماينده مردم اراك امروز در چهارمين جلسه بررسي صلاحيت وزاري پيشنهادي دولت دهم به مخالف با برنامه ارائه وزير پيشنهادي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي پرداخت و اظهار داشت: حوزه فرهنگ به تمام جهان اسلام و ايران باز مي گردد و نمي توان به راحتي از اين حوزه عبور كرد؛ چراكه اساسي ترين اصل در هر جامعه فرهنگ آن است.
وي با توجه به افق ايران 1404 در زميه احياي فرهنگ اسلامي اشاره كرد و گفت: سوال مهمي كه از حسيني دارم اين است كه با توجه به اينكه حركت هاي اسلامي بعد از انقلاب آثار خود را در جامعه نشان داده است، برنامه وي به عنوان بخشي از سند چشم انداز چه ميزان به احياي فرهنگ اسلامي كمك مي كند.
نماينده مردم اراك به اهم تحقق تمدن اسلامي در كشور اشاره كرد و گفت: چگونه مي توان اين اطمينان را داشت كه برنامه هاي حسيني اين الزام را ايجاد كند كه تمدن اسلامي در سال 1404 محقق شود.
رجايي با بيان اينكه مقام معظم رهبري همواره به اهميت بخش فرهنگي اشاره و آن را بخش مظلومي معرفي كرده اند خطاب به حسيني اظهار داشت: آيا با معرفي حسيني در دولت دهم رفع مظلوميت در بخش فرهنگي صورت خواهد گرفت.
وي در خطاب به حسيني گفت: آيا شما مي توانيد چهار درصد بودجه فرهنگي را كه متعلق به همه بخش هاي آن است ارتقا دهيد در حالي كه آنچه ما در برنامه شما مشاهده مي كنيم حدود بيست هزار ميليارد كمبود بودجه دارد در صورتيكه حداكثر بودجه در دستگاه هاي فرهنگي چهار هزار ميليارد است؛ آيا شما مي توانيد اين فاصله را كم كنيد.
نماينده مردم اراك به اهم رابطه اصحاب فرهنگ و هنر با وزير فرهنگ اشاره كرد و گفت: با توجه به پيشينه كم حسيني چگونه وي مي خواهد رابطه خود را با اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه تحكيم بخشد و با توجه به گسستگي كه در بخش فرهنگي جامعه بوجود آْمده چگونه مي خواهد آنرا ترميم كند؛ آيا حسيني چنين شخصيت كاريزماتيزمي دارد.
رجايي همچنين در ادامه سوالات خود خطاب به حسيني گفت: وقتي از هنرمندان سوال مي شود كه چه ميزان وزير فرهنگ را مي شناسيد ابراز بي اطلاعي مي كنند و آيا وي از روابط عمومي خوبي برخوردار است.
وي با انتقاد از برنامه هاي حسيني كه هيچ شاخصي در آن وجود ندارد، ادامه داد: وزير پيشنهادي فرهنگ در برنامه هاي خود تنها به يك سري موضوعات كلي اشاره كرده در حالي كه شاخصي براي آينده فرهنگ وجود ندارد و از اجراي عدالت فرهنگي سخن مي گويد چگونه مي خواهد آنرا اجرايي كند.
اين نماينده مجلس همچنين درا دامه اظهارات خود گفت: در برنامه هاي حسيني مهندسي فرهنگي و نيز پيوست فرهنگي كه مقام معظم رهبري تاكيد ويژه اي بر روي آْن داشتند وجود ندارد و شما چگونه مي خواهيد اين برنامه هاي محقق كنيد.
رجايي از ركود در صنعت سينما و ابتذال در آن سخن گفت و ادامه داد: براي جلوگيري از ركودي كه در صنعت سينما وجود دارد چه راهكاري انديشيده ايد و به عبارت ديگر آيا شما اصلا سينما رفته ايد و وضعيت نابسامان و ضد ارزشي كه در سينما حاكم است را مشاهده كرده ايد.
وي در پايان با اشاره به بخش اينترنت و معضلات فرهنگي موجود در آن، ايرانيان خارج از كشور و ارتباط با سفارت خانه ها و همچنين بحث سي دي و ماهوراه خطاب به حسيني گفت: با توجه به مشكلات عديده اي كه در اين بخش وجود دارد چه راهكار علمي و عملي براي آنها انديشيده ايد./انتهاي پيام/