به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»،اين اقدام شهرداري تهران پيرو مباحث مطرح شده در مورد ميزان باقي مانده بيش از حد مجاز مواد شيميايي در برنج هاي وارداتي از کشور هندوستان و عطف به نامه اداره کل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان تهران مبني بر آلودگي تعدادي از انواع برنج هاي وارداتي صورت گرفته است .
معاون خدمات شهري شهرداري تهران نيز پيش از اين با اشاره به تاييد آلودگي برنج هاي وارداتي پاکستاني و هندي از سوي مجلس شوراي اسلامي، گفته بود كه به محض ابلاغ دستگاههاي دولتي عرضه اين برنجها در ميادين ميوه و تره بار و فروشگاه هاي شهروند ممنوع ميشود.
وي در خصوص آلودگي برخي محصولات کشاورزي ميادين ميوه و تره بار و برنامه شهرداري براي راه اندازي آزمايشگاهي جهت کنترل اين آلودگي ها، تصريح کرد: نظارت اصلي در سلامت و استانداردهاي بهداشتي محصولات و کالاهاي مختلف به عهده موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي و وزارتخانههاي ذي ربط است، با اين حال شهرداري تهران در حد امکان و توان خود به سلامت محصولات توزيعي در ميادين ميوه و تره بار نظارت دارد.
شوراي شهر نيز چندي پيش با مطرح شدن مجدد امکان آلودگي برنج هاي وارداتي از سوي برخي مراجع دولتي، خواستار توقف عرضه اين برنج ها در مراکز وابسته به شهرداري شده بود. پس از مطرح شدن احتمال آلودگي برنج هاي وارداتي از سوي اداره کل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان تهران و نظر متفاوت وزارت بهداشت و سازمان استاندارد با اين موضوع، مجلس شوراي اسلامي نيز وارد عمل شد و مقرر شد مجددا از برنج هاي وارداتي نمونه برداري شود.
کميسيون بهداشت مجلس نيز بعد از بررسي هاي صورت گرفته تعدادي از انواع اين برنج ها را با ذکر نام، داراي سرب و آرسنيک بيشتر از حد مجاز اعلام کرد./انتهاي پيام/