رئيس كميسيون نشريات علوم پزشكي گفت: در حال حاضر تعداد مجلات پژوهشي كشور 173 مورد است كه تا پايان برنامه پنجم توسعه - در سال 94 - بايد به 350 مورد افزايش يابد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، اكبري صبح امروز در همايش معاونان پژوهشي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور در ساختمان اداري دانشگاه علوم پزشكي تهران با تشريح برنامه هاي وزارت بهداشت، شاخص هاي كلان و اهداف كمي از سال 89 تا 93 اظهار داشت: تعداد مجلات پژوهشي در سال 89 ،173 مورد بوده كه تا پايان سال 90 بايد به 208 مورد و تا پايان سال 94 به 350 مورد برسد.
رئيس كميسيون نشريات علوم پزشكي ادامه داد: همچنين تعداد مجلات نمايه شده در نمايه هاي معتبر بايد به دو برابر افزايش يابد؛ به طوري كه امسال 54 مجله نمايه شده در نمايه هاي معتبر موجود است، ولي بايد اين تعداد تا پايان برنامه پنجم توسعه در سال 94 به 125 مورد برسد.
وي گفت: تعداد مقالات هر نشريه نيز كه در حال حاضر 32 مورد است بايد در سال 94 به 60 مورد افزايش يابد.
اكبري اظهار داشت: در حال حاضر تعداد مقالات موجود در سامانه ملي مقالات 48 هزار مورد است كه در نظر داريم بر اساس شاخص هاي كلان وزارت بهداشت، آن را تا پايان سال 90 به 58 هزار مورد و تا پايان سال 94 به 110 هزار مورد افزايش دهيم.
رئيس كميسيون نشريات علوم پزشكي بازبيني و اصلاح شاخص هاي ارزيابي نشريات، آيين نامه ارتقاي هيئت علمي با توجه خاص به نشريات داخلي و آيين نامه دفاع از پايان نامه هاي مقاطع تحصيلات تكميلي را از برنامه هاي دبيرخانه كميسيون نشريات در راستاي نقشه جامع علمي نشريات علوم پزشكي كشور برشمرد و گفت: ايجاد بانك جامع مقالات، بانك جامع نشريات پزشكي كشور و بانك جامع نويسندگان، ويراستاران و مترجمان نيز از ديگر برنامه هاي در دست اجراست./انتهاي پيام/