رئيس انجمن چشم پزشكي فارس گفت: عدم درمان آب مرواريد كودكان در زمان مناسب، تنبلي چشم را به دنبال داشته كه در اين صورت حتي با درمان آب مرواريد ممكن است ديد مناسبي براي آنها ايجاد نشود.
دكتر حميدرضا جهادي حسيني در گفتوگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اينكه آب مرواريد از جمله ناراحتي هاي چشمي شايعي ايست كه در سنين مختلف ديده مي شود، گفت: در ابتدا ايجاد كدورت در عدسي چشم و سپس در ادامه كاهش بينايي را ايجاد مي كند.
وي اظهار داشت: شايع ترين نوع آب مرواريد مربوط به دوران كهنسالي است، ولي آب مرواريد مادرزادي نيز وجود دارد.
رئيس انجمن چشم پزشكي فارس تصريح كرد: علاوه بر برخي از بيماري هاي التهابي كه در ايجاد بيماري آب مرواريد نقش دارند، علل مختلفي موجب ابتلا به اين بيماري به صورت مادرزادي مي شوند كه برخي بيماري هاي عفوني مادر طي سه ماهه اول بارداري، مصرف برخي داروها در سه ماهه اول بارداري و نيز قرارگيري بيش از حد مجاز مادران باردار در محل تابش اشعه x از جمله اين عوامل هستند.
جهادي حسيني ادامه داد: آب مرواريد كودكان در صورت عدم درمان در زمان مناسب، تنبلي چشم را به دنبال داشته و در صورت ايجاد تنبلي چشم حتي با درمان آب مرواريد ممكن است ديد خوبي ايجاد نشود و در اين راستا والدين بايد در صورت مشاهده موارد غير عادي در چشم كودكشان مانند مشاهده لكه سفيد در وسط مردمك چشم فرزندشان سريعا به چشم پزشك مراجعه كنند.
وي با بيان اينكه امروزه عده اي معتقدند كه براي درمان بيماري آب مرواريد بايد تا رسيدن اين بيماري به مراحل انتهايي منتظر بود، خاطرنشان كرد: اين تصور از نظر علمي مردود است و بهترين زمان درمان بيماري آب مرواريد زماني است كه بيمار دچار تاري ديد شده و در كارهاي روزمره مثل رانندگي و مطالعه با مشكل مواجه مي شود؛ بطوري كه در مواردي تاخير در درمان، جراحي را با مشكل مواجه مي سازد./انتهاي پيام/