رییس اتحادیه مرغداران گوشتی از تولید و عرضه بیش از 550 هزار تن مرغ از ابتدای سال جاری تا کنون و کاهش محسوس قیمت این ماده پروتئینی در روزهای اخیر نسبت به روزهای پایانی سال گذشته خبر داد.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمد یوسفی در گفتوگو با شابا، با اشاره به حجم گسترده تولید مرغ در سال جاری اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ماهانه 140 هزار تن مرغ در کشور تولید و عرضه شده است.
وی در ادامه با اشاره به 90 میلیون قطعه جوجهریزی انجام شده در خرداد ماه ،ادامه داد: محصول این جوجهریزی در ماه مبارک رمضان قابل استفاده خواهد بود و با اتکا به این پشتوانه تعادل بین عرضه و تقاضا برای گوشت مرغ در بازار حفظ خواهد شد.
یوسفی تاکید کرد: قیمت مرغ در ماه رمضان نه تنها افزایش نیافته است بلکه در مقایسه با روزهای پایانی سال گذشته و اوایل امسال روند کاهشی را داشته است.
رییس اتحادیه مرغداران گوشتی، میزان تولید مرغ برای ماه مبارک رمضان را 150 هزار تن برآورد کرد و افزود: وضعیت مناسب تولید طی چند ماه اخیر موجب ثبات در قیمت عرضه این محصول شده است.
وی متوسط قیمت مرغ در سطح بازار را 3 هزار 400 تومان اعلام کرد و افزود: این محصول با قیمت 3 هزار و 100 تومان در نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا و میادین میوه و ترهبار عرضه میشود.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه میزان تولید مرغ به حدی است که عدم فروش مناسب منجر به زیان مرغدارانی میشود؛ گفت: با توجه به آغاز فروشهای فروقالعاده از اواخر تیر ماه و تداوم آن تا اواخر ماه مبارک رمضان ، تقاضای بازار برای گوشت مرغ به خوبی پوشش داده خواهد شد.