مطالعات انجام شده حاكي از آنست كه مصرف شکلات ریسک بیماری های قلبی عروقی را تا 37 درصد و خطر سکته مغزی را تا 29 درصد کاهش می دهد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، رئيس مركز جراحي قلب باز بيمارستان شهيد بهشتي دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با توصيه بر مصرف شكلات تلخ گفت: باید توجه داشت که شکلات های تجارتی، حاوی کالری زیادی است که سبب افزایش وزن و خطر دیابت می شود.
دکتر محمد صادق پورعباسی افزود: مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف شکلات به علت خواص آنتی اکسیدان و ضدالتهابی آن اثر مثبتی روی سلامت دارد، که شامل کاهش فشار خون و افزایش حساسیت به انسولین است.
وی تصريح كرد: شیوه زندگی و رژیم غذایی سالم از عوامل کلیدی برای جلوگیری از بیماری هاي قلبی عروقي است.