رئيس جمهور گفت: اصل شبكه دارويي و تجهيزات پزشكي دنيا در دست صهيونيستهاست و چه بسا آنها براي فروش و عرضه داروهاي خود به ترويج و شيوع بيماري در ساير كشورها ميپردازند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمود احمدينژاد امروز در مراسم رونمايي از 6 داروي نوتركيب و با فناوري بالا در نهاد رياست جمهوري گفت: در حال حاضر بيش از 140 داروي نوتركيب در دنيا عرضه ميشود كه با اقدامات صورت گرفته در حال حاضر به دانش توليد 12 از اين داروها در كشور دست يافتهايم.
وي افزود: توليد اين 12 قلم دارو دستاورد بسيار بزرگي براي كشور است اما تا 140 قلم داروي نوتركيب فاصله زيادي داريم اما با توجه به سرعت و شتاب علمي كشور بايد بتوانيم اين داروها را در داخل كشور توليد كنيم.
رئيس جمهور تاكيد كرد: متخصصان، محققان، داروسازان، مراكز تحقيقاتي، وزارت بهداشت، معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و شركتهاي داروسازي بايد در جهت توليد داروهاي نوتركيب در داخل كشور مشاركت و همكاري داشته باشند تا بتوانيم به يكي از صادركنندههاي دارو در دنيا تبديل شويم.
احمدينژاد تصريح كرد: در حال حاضر اصل شبكه دارويي و تجهيزات پزشكي دنيا در دست عده معدودي است كه نقل ميشود صهيونيستها هستند و ما نيز اين امر را قبول داريم و چه بسا آنها با ترويج بيماري در ساير كشورها نسبت به عرضه و فروش داروهاي خود اقدام ميكنند.
وي تاكيد كرد: شبكه دارويي دنيا با رواج بيماريها از جمله ايدز و آنفلوآنزا به دنبال فروش داروهاي خود هستند و شيوع ناگهاني يك بيماري يك جنگ بيولوژيك و برنامهاي دقيق است كه توسط اين شبكه دارويي اجرا ميشود.
رئيس جمهور تاكيد كرد: در صورتي كه ما بتوانيم در حوزه توليد دارو در داخل كشور پيشرفت كنيم نه تنها به ملت ايران خدمت كردهايم بلكه راه را براي نجات ساير ملتها از سيطره شبكه دارويي صهيونيستها باز كردهايم.
احمدينژاد با بيان اينكه ما بايد سالانه 10 تا 20 داروي نوتركيب و با فناوري بالا در كشور توليد كنيم، گفت: دولت نيز حمايتها و پيگيريهاي لازم را براي ورود به بازار جهاني انجام ميدهد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: مبلغي در بودجه براي صندوق نوآوري و شكوفايي در نظر گرفته شده بود كه به دلايل مختلف تاييد نشد اما به زودي بودجه بسيار خوبي به صندوق حمايت از پژوهشگران به منظور حمايت از پژوهشهاي اساسي، توليد فناوريها و تجاريسازي آنها واريز خواهد شد.