به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمد مهدی عبدخدایی در بیست و چهارمین نشست کانون دانشگاهیان ایران اسلامی و در دانشگاه شهید بهشتی گفت: یکی از مهمترین مشکلات احزاب در ایران آن است که هیچگاه نتوانستهاند نخبه پروری کنند و نیروهای شایسته را به جامعه تحویل دهند.
وی ضمن ابراز تاسف از فقدان وجود یک حزب یا تشکل در ایران با سابقه فعالیت طولانی این موضوع را یکی از مهمترین مباحثی دانست که احزاب و تشکلها در بدو تاسیس باید مورد توجه قرار دهند.
عبدخدایی در عین حال، رمز ماندگاری مکتب شیعه را در تاریخ را تفکر تشکیلاتی صحیح دانست و احزاب و تشکلهای کشور را به تعمق در اصول و مبانی تشیع فراخواند.
دبیرکل جمعیت فدائیان اسلام در ادامه یکی از دلایل نبودن احزاب قوی در کشور را اعتقادات جامعه ایرانی نسبت به کارهای اجتماعی دانست و گفت: درجریان جنبش مشروطیت، جنبش تنباکو و انقلاب اسلامی نیز مذهپ تشیع عامل اصلی محسوب میشود و احزاب در این میان نقش چندانی را نتوانستند ایفا کنند.
عبدخدایی یادآور شد: مذهپ تشیع آمیخته با ایجاد حکومت است و به تعبیر مرحوم مدرس «سیاست ما عین دیانت ماست» و تا زمانی که بین این اعتقادات و اعتقاد به تحزب همخوانی ایجاد نشود، احزاب شکل نخواهند گرفت.
عبدخدایی تصریح کرد: باید در خصوص کار حزبی، فرهنگ سازی شود و مردم از مزایای وجود تحزب آگاه شوند.