به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، سید محمد حسینی امروز در حاشیه جلسه ستاد راهبردی استان کرمان در پاسخ به سوال یکی از فعالان هنر تعزیه این استان در خصوص برنامه های وزارت متبوع راجع به تعزیه برای حمایت از هنرمندان اظهار داشت: تعزیه یک هنر اصیل ایرانی است که با آموزه های دینی ایرانیان گره خورده است.
وی با اشاره به اینکه هنرمندان این عرصه با انگیزه های مذهبی در تعزیه شرکت می کنند، گفت: مردم نیز به دلیل اسلامی و مذهبی بودن هنر تعزیه، برای برگزاری مجالس تعزیه در ایام مختلف منسوب به اهل بیت (ع) بسیار کمک می کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه تعزیه باید به صورت مردمی در کشور رهبری و برگزار شود، افزود: این هنر نباید شکل دولتی به خود بگیرد و باید به صورت خودجوش و مردمی ساماندهی و اجرا شود.
حسینی با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته های فرهنگی مورد نظر در کشور از گروه های تعزیه برای اجرا دعوت می کند، تصریح کرد: از گروه های تعزیه حرفهای که در طول سال فعالیت مستمر دارند و اجرای آنها تنها به دهه محرم معطوف نمی شود، حمایت خواهیم کرد.
وی افزود: هنرمندان تعزیه می توانند با عضویت در صندوق حمایت از هنرمندان از مزایای این صندوق بهره مند شوند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از بازبینی و بررسی متون و نسخ تعزیه در معاونت هنری این وزارتخانه خبر داد و گفت: بحث آموزش هنر اسلامی تعزیه نیز در این معاونت در دستور کار قرار می گیرد.