گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، یکی از فعالان دانشجویی طی نامه ای خطاب به سردار احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی کشور از وی خواست با شناسایی سوداگران مرگ آنان را به سزای اعمالشان برسانند.
متن این نامه به شرح ذیل است:
«به نام خدا»
سردار احمدی مقدم
فرمانده محترم نیروی انتظامی
با سلام و احترام؛
در روز های گذشته با مشاهده خبر و تصاویر باور نکردنی «فروش علنی مواد مخدر در بازار کرمان!» در سایت های رسمی کشور بر آن شدم تا نامه ای را خدمت جناب عالی بنویسم؛
آقای احمدی مقدم ابتدا بر خود لازم می دانم به عنوان یک ایرانی از شما و تمامی زحمت کشان نیروی انتظامی به خاطر فعالیت های کم نظیر در سالهای گذشته و دست آورد هایی هم چون : تشکیل یگان مرزبانی و کاهش قاچاق کالا و سوخت و محصولات مخرب فرهنگی، مبارزه قاطع با ناامنی و شرارت،ارتقای امنیت اخلاقی در جامعه، افزایش سرعت در کشف جرم ، دستگیری باندسارقان طلافروشی ها، افزایش 20 درصدی ارائه خدمات الکترونیکی به شهروندان و دیگر موفقیت ها که رمزشان ولایت مداری نیروی انتظامی است تشکر کنم.
سردار احمدی مقدم حتما مستحضرید امروزه یکی از تهدید های اصلی کشورمان موادمخدر است ، این تهدید به حدی است که هیچ جوانی از آن در امان نیست، با اینکه نیروی انتظامی در سال گذشته به اوج برخورد با موادمخدر صنعتی رسیده است اما متاسفانه باز هم شاهد این هستیم که روز به روز به تعداد جوانانی که به دام اعتیاد می افتند افزوده می شود.
به فرموده حضرت امام (ره): آنها (مستکبران)روی حساب فهمیدند دانشگاه را باید چه طوری نگذارند عمل بکند؛ مدارس علمی را باید چه جوری نگذارند کار بکند ـ عرض میکنم که ـ جوانها را چه جوری باید نگذارند که مفید برای جامعه باشند نگذارند رشد بکنند. یک قسمش هم همین است که با اعتیاد، با هروئین و با تریاک و با امثال ذلک این کارها را رواج بدهند.
مقام معظم رهبری نیز در ماه گذشته به طراحی پشت صحنه سیاستگذاران استکبار برای ترویج مواد مخدر و ایجاد بی بندوباری اخلاقی و سست کردن پایه های اخلاقی در کشورمان اشاره کردند و فرمودند: نیروی انتظامی امروز وظیفه بسیار بزرگی برعهده دارد که انجام صحیح و دقیق آن، نیازمند برطرف کردن آسیب های احتمالی است.
سردار انتظار مردم از نیروی انتظامی حرکت در مسیر امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر و حفظ دستاورد های انقلاب اسلامی است ، اما وجود هزاران معتاد در ایران اسلامی عزیزمان از گفتمان انقلاب و یک جامعه ی منتظر به دور می باشد و نیاز به آسیب شناسی جدی دارد.
امروزه موادمخدر یکی از ابزارهای جنگ نرم و استکبار جهانی است که به شکل هدفمند آن را در جامعه ما ترویج میدهند ، دشمن خاموش و بی سرو صدا وارد خانه های مردم می شود و اعتیاد جوانان هزینه های فرهنگی ، اقتصادی و اجتماعی بسیاری را بر جامعه و خانواده ها تحمیل می کند.
برادر گرامی امنیت اصلیترین نیاز جامعه است ، به گفته روانشناسان فرد معتاد برای فراهم کردن هزینه های اعتیادش حاضر است دست به هر کار و جرمی بزند ، کارهایی که ما بعضا در خیابان ها شاهد آن هستیم ؛ اما پلیس به عنوان یک نیروی اقتدارگرا باید در مسیر پیشگیری از وقوع این جرایم حرکت کند و امنیت را برای مردم به ارمغان آورد ؛ به گفته کارشناسان سه عامل در ایجاد اعتیاد نقش دارد: 1- وجود مواد مخدر 2- محیط اعتیاد زا 3- انسان اعتیاد پذیر ؛ و چه پیشگیری بهتر و اساسی تر از دستگیری فروشندگان و پاک سازی کشور از ماده مخدر!
خواسته بنده به عنوان یک جوان دانشجو از شما این است که همچون طرح خوب جمع آوری ارازل و اوباش که نیروی انتظامی مقتدرانه و به شکل ضربتی و سراسری آن را در سرار کشور به اجرا در آورد و با پایان دادن به شرارت های ارازل آرامش را به خیابان ها برگرداند ، با تمامی قاچاقچیان و خرده فروشنگان مواد مخدر نیز چنین اقدامی را صورت دهد و طی اقدامی گسترده و ضربتی تمامی سوداگران مرگ را شناسایی و دستگیر کند و آنان را به سزای اعماشان برساند ، قطعا همه ی خانواده های ایرانی از این طرح پلیس استقبال خواهند کرد و از انجام هیچ کمکی به ماموران دریغ نمی کنند.
همگی خوب می دانیم که روحانیون ، ائمه جماعات ،صدا و سیما، مسئولین فرهنگی دانشگاه ها ، جنبش دانشجویی و ... نقش مهمی در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی همچون اعتیاد بین جوانان دارند ، چقدر خوب می شود اگر پلیس ازهمه دستگاهها ،کارگزاران نظام و دلسوزان برای مشارکت در این زمینه دعوت کند تا با برنامه ریزی صحیح و همکاری دیگر محیط اعتیاد زا و جوان اعتیاد پذیر هم نداشته باشیم و با بازپروی صحیح معتادان معضل اعتیاد از جامعه ریشه کن شود.
سردار تلاش خوب و گسترده ای نیروی انتظامی و خدمت به مردم رضایت و لبخند را بر لبان ایشان می نشاند و این لبخند و رضایت در واقع توشه آخرتی برای تمامی شما و همکاران محترمتان خواهد بود، انشالله با برنامه ریزی نیروی انتظامی و همت همه ی مسولین و مردم ، ایران به کشوری بدون اعتیاد تبدیل شود.
سینا توکلی، دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دل دانشکده توانبخشي براتون يه ذره شده پس کجاييد؟
بعيد ميدونم...