وزیر ارشاد در خصوص انتقادات به ساخت فیلم «لاله»، با بیان اینکه این فیلم از اولویت ما خارج شده است، گفت: ما این همه فیلمهای خوب ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، سید محمد حسینی امروز در حاشیه همایش ملی غدیر، در پاسخ به سوال خبرنگار این خبرگزاری در خصوص انتقادات وارده به ساخت فیلم «لاله» و اینکه آیا شخصیت اصلی این فیلم می تواند به عنوان الگوی یک زن ایرانی به جهانیان نشان داده شود، گفت: این جنجال و هیاهو درباره پروژه ای است که هنوز ساخت آن شروع نشده است.
وزیر ارشاد ادامه داد: در کشور ما سالانه 80 تا 100 فیلم ساخته می شود که در میان آنها فیلم های خوبی، خصوصاً در حوزه دفاع مقدس هم حضور دارد که باید در مورد آنها صحبت کنیم.
وی با بیان اینکه فیلم «لاله» از اولویت وزارت ارشاد خارج شده است، از رسانه ها خواست که به پروژه هایی چون «22 روز» و فیلمنامه ای درباره شیخ احمد قمی که فیلمی با نام «سوادیکا» و به کارگردانی جمال شورجه است نیز توجه داشته باشند.
البته آقای وزیر به این نکته توجه نکرده اند که از میان 100 فیلمی که در سال ساخته می شود، وجود تنها چهار پنج فیلم خوب نمی تواند توجه منتقدان را از دیگر فیلم ها نظیر «گشت ارشاد»، «زندگی خصوصی»، «مردان مریخی، زنان ونوسی» و بی شمار فیلم هایی که حتی با محتوای جنسی اجازه اکران می گیرند، دور کند.
وزیر تشکلهای دانشجویی را دور زد
نکته حائز اهمیت دیگری که در حاشیه حضور وزیر ارشاد در دانشگاه مازندران قابل توجه است، دور زدن تشکل های دانشجویی دانشگاه مازندران توسط وزیر ارشاد بود.
مهدی محمدی راد، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران در این خصوص در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» گفت: ماجرا از این قرار است که تشکل های دانشجویی دانشگاه مازندران، خصوصاً بسیج دانشجویی به محض اطلاع از حضور وزیر در دانشگاه، با انجام مکاتباتی با مشاوران وزیر، نظر مساعد وزیر را برای حضور در جمع تشکل های دانشجویی دانشگاه و پاسخ به مطالبات دانشجویان در خصوص وضعیت فرهنگی دانشگاه ها و خصوصاً بحث عفاف و حجاب جلب کردند.
وی تصریح کرد: قرار شد بلافاصله پس از اتمام همایش، وزیر با حضور در جمع نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه پاسخگوی مطالبات آنها باشد، اما پس از اتمام همایش در حالی که همه نمایندگان تشکل های دانشجویی در محل سالن اجتماعات منتظر وزیر بودند و علی رغم صحبت های دوباره دانشجویان با وزیر، وی از حضور در جمع دانشجویان به بهانه دیدار با رایزن فرهنگی کشور تونس در تهران خودداری کرد و این در حالی بود که پس از آن آقای وزیر به مدت یک ساعت وقت خود را برای صحبت با خبرنگار صدا و سیما و دیگر مسئولان دانشگاه اختصاص داد.
محمدی راد در پایان با بیان اینکه وفای به عهد مهم ترین کار فرهنگی است، تصریح کرد: ان شاالله آقای وزیر به قولی که به دیگر دانشجویان می دهد، عمل کند و نسبت به مطالبات رهبر انقلاب در خصوص حضور در جمع دانشجویان و پاسخ به پرسش های آنها توجه جدی تری داشته باشد.