باشگاه خبرنگاران «خبرگزاری دانشجو» - صدیقه سلطانی نژاد؛ محصولات رسانهای منتشر شده در رسانهها انواع گوناگونی دارد و شیوه مواجهه با آنها متناسب با نوعشان متفاوت است. مقام معظم رهبری در تقسیمبندی محصولات رسانهای آنها را به 3 دسته کلی تقسیم فرمودهاند:
3- کار فرهنگیای که اثرش آنی است و قابل پاسخگویی نیست. مثل این که در جامعه ای بیایند عکسهای مستهجن جنسی را به شکل وسیعی در میان جوانان پخش کنند! شما چطور میخواهید این را جواب دهید!؟ این اصلاً قابل جواب دادن نیست. وقتی که یک اثر هنری و یک نوشته و یک عکس، یک تأثیر ویرانگر اخلاقی دارد، این قابل پاسخگویی نیست. جلوِ این کار فرهنگی را باید گرفت؛ این آن ممیّزی واجب است که در جنجال علیه ممیّزی و سانسور نباید هدف را گم کرد. این ممیزی وظیفه وزارت ارشاد و ناشران است، که وقتی چنین چیزی مطرح میشود نباید اجازه بدهد نظام.
اما این استدلال، که چون دشمن پیشرفت میکند، پس ما بیاییم هر مانعی را از جلوِی راهش برداریم، منطقی نیست. این مانع، علیالعجاله مانع است. مثل این است که دشمن تا مرزهای ما پیش آمده، آن وقت بگوییم، ما که نمیتوانیم بیشتر از دو ساعت مقاومت کنیم، پس برویم! نه آقا! این دو ساعت را مقاومت کنید، شاید پیروز شدید. این چه حرفی است!؟ قانون ممنوعیت ماهواره – که مجلس شورای اسلامی، چند سال قبل از این، آن را تصویب کرد – یک قانون کاملاً درست و بجا بود. حدّاقلش این است شما توانستهاید چند سال این نفوذ را به عقب بیندازید و انشاءالله باز هم خواهید توانست.
1و2- بیانات مقام معظم رهبری در جمع تعدادی از ناشران - 28 اردیبهشت 1378
علي الخصوص در مورد پروانه دادن به برخي فيلمها و کتب معلوم الحال
عده اي ازمسئولين عمري در غفلت و بيخبري بيتوجهي اند!
ضمن عرض تسليت به مناسبت فرارسيدن ايام غمبار حسيني، عرضي داشتم خدمت دو کامنت قبلي؛ اولا توصيه ميشه کتاب پيام فضلي نژاد رو بخونين با نام "ارتش سري روشنفکران" (انتشارات کيهان). غرضم اينکه بگم خيلي از مسئولين تو پازل دشمن بودن(مصداق شق دوم بحث) و البته با برنامه، انشالله خدا به راه راست هدايتشون کنه اگر نشدن نابودشون کنه.
يا علي
اگر هرفرد به اندازه توان خود احساس مسئوليت کند و پا پيش بگذارد اوضاع قطعا بهتر از اين خواهد شد