صادق احمدی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به اظهارات اخیر خاتمی مبنی بر عدم وجود تقلب در انتخابات سال 88 گفت: باید همواره به کلیت اقدامات اصلاح طلبان و به خصوص خاتمی توجه داشت.
وی با بیان اینکه در دوران صدر اسلام نیز در حالی که جمع کثیری در حادثه غدیر با امام علی(ع) بیعت کردند اما پس از73 روز آن را شکستند، گفت: در رویه کسانی که کارهای نفاقگونه انجام میدهند چنین چرخشهای وجود دارد.
عضو شورای تبیین بسیج دانشجویی دانشگاههای کشور با اشاره به دوران اوایل انقلاب نیز گفت: برخی از مسئولانی که در حوادث پس از انتخابات نقش فعالی را در فتنهانگیزی داشتند نیز مطرح می کردند که ما اوایل انقلاب با نظام و قانون اساسی حاضر موافق نبودیم اما از ترس امام(ره) و تحت تاثیرقرارگرفتن شخصیت کاریزماتیک وی مخالفت خود را اعلام نکردیم.
احمدی ادامه داد: این گونه افراد چون پایبند به اعتقادات و مبانی ولایت فقیه نیستند همواره به دنبال به دست گرفتن مقبولیت در نزد مردم هستند و در این زمینه تلاش میکنند با سردادن شعارهایی خود را به آنها نزدیک کنند.
وی با اشاره به ایام پس از انتخابات گفت: در آن زمان برخی از مردم احساس می کردند حقی از آنها ضایع شده است و اصلاح طلبان تلاش کردند از احساسات آنها استفاده کنند.
عضو شورای تبیین بسیج دانشجویی دانشگاههای کشور با بیان اینکه فتنه بعد از 9 دی پایگاه اجتماعی خود را از دست داد، گفت: قاطبه مردم هم در 9 دی حضور داشتند و هم در بعد از آن و نفوذ کلام رهبر انقلاب و رفتار ایشان باعث گذشتن از آن گردنه شد.
احمدی ادامه داد: قاطبه مردم کلیت نظام را قبول دارند و به پای آن ایستادهاند.
وی با بیان اینکه اصلاحطلبان با مطرح کردن چنین ادعاهای به دنبال کسب جایگاه در بین مردم هستند، گفت: آنها تلاش می کنند با اعلام چنین اظهاراتی جایگاه خود را در نزد افکار عمومی بسنجد و به نوعی آن را محک بزنند.
عضو شورای تبیین بسیج دانشجویی دانشگاههای کشور با اشاره به اظهارات خاتمی خاطرنشان کرد: مطرح شدن چنین اعترافی از سوی خاتمی قطعاً برای تاثیرگذاری بر تودههای مردم است و البته نزدیکی به ایام انتخابات باعث مطرح شدن آن از سوی وی شده است.
احمدی ادامه داد: در حال حاضر گروههای سیاسی که به نوعی ساکت فتنه بودند و گروهی که مردود فتنه به شمار میآمدند تلاش میکنند با کمک یکدیگر دست به جریانسازی زنند و مطرح شدن چنین اظهاراتی برای جریان سازی و سنجش افکار عمومی است.
وی با بیان اینکه باید از این پس منتظر مطرح شدن طرحهای مختلفی از سوی دو گروه مردود فتنه و ساکت فتنه برای انتخابات آینده بود، گفت: آنها به جای مطرح کردن گفتمان حقیقی با چنین طرحهایی تاکتیکهای انتخاباتی خود را برای پیروزی در انتخابات اجرا میکنند.
عضو شورای تبیین بسیج دانشجویی دانشگاههای کشور خاطرنشان کرد: ساکتین فتنه و مردودین فتنه برای محک مردم و کسب بازخورد اجتماعی آنها تلاش می کنند با اظهاراتی به این شکل فضا را برای حضور خود در فضای سیاسی کشور بسنجند.