رضی کریمی در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: گیاه آلوئهورا نیاز به آب ندارد، مقاوم به خشکی است و در استانهای محروم کشت می شود، همچنین نیاز به سم و کود ندارد و به دلیل ارگانیک بودن، کشورهای اروپایی طالب آن هستند؛ زیرا این گیاه به دلیل اینکه تمام خواص دارویی را دارد داروخانه انسان نامیده میشود ولی در کشور ما این گیاه کشت می شد اما فراوری آن وجود نداشت به طوریکه ماده اولیه لوازم آرایشی بهداشتی و آبمیوه ها از کشورهای دیگر وارد می شد.
وی افزود: کار کردن بر روی این گیاه از سال 87 در دانشگاه تربیت مدرس آغاز شده و تولید تکنولوژی آن 2 تا 3 سال طول کشید و در حال حاضر ماده اولیه آن را میتوانیم تامین کنیم تا لوازم آرایشی و بهداشتی نیز در کشور تولید شود.
مجری طرح «بومی سازی فراوری آلوئه ورا در کشور» ادامه داد: برای این تحقیق، 10 پایاننامه کار شده، 6 اختراع ثبت شده و 2 مقاله داخلی و خارجی ارائه شده است.
کریمی گفت: دستگاه استخراج ژل، دستگاه استخراج فیله ژل، دستگاه استخراج حبهکننده فیله ژل، دستگاه استخدام فیلتراسیون ژل، پودر آلویین برای مصارف دارویی و پودر ژل آلوئهورا از اختراعاتی بوده که در این خصوص به ثبت رسیده است.
وی بیان داشت: در حال حاضر کارخانه تولید مواد اولیه نیز در شهرستان دشتستان استان بوشهر راهاندازی شده است.