سرلشکر جعفری گفت: تجربیات گرانبهایی در جهت محرومیتزدایی کسب کردهایم و درحال توسعه و صدور این تجربیات به کشورهای دیگر هستیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» اعزامی به آذربایجان شرقی، سرلشکر جعفری در سخنرانی که ظهر امروز در سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان اهر که به مناسبت افتتاح 770 واحد مسکونی و 7 هزار واحد نگهداری دام و تحویل آن به زلزلهزدگان شهرستانهای آذربایجان شرقی برگزار شد، گفت: کار خیر زمانی ارزش دارد که خالص و برای رضای الهی باشد.
وی افزود: مردم منطقه آذربایجان، ارسباران و اهر قدر ایمان و اخلاص خود را به عنوان مردمانی که عنایت ویژه خداوند را دارند، بدانند.
سرلشکر جعفری شجاعت همراه با اخلاص و ایمان را سبب ایجاد کمترین تلفات در زلزله استان آذربایجان شرقی دانست و گفت: خداوند مردم آذربایجان را دوست میداشت که کانون زلزله در یک منطقه بیابانی قرار داشت و روستاهای اطراف را تحت تأثیر قرار داد در حالی که میتوانست زلزله در ساعتی دیگر و کانون آن با فاصله چند کیلومتر تعداد تلفات دیگری را در بر بگیرد.
فرمانده کل سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: چهره روستاها بازسازی شده و شرایط خوبی در مناطق زلزله زده در کمترین زمان شکل گرفت.
وی در ادامه به فرمایش رهبری در خصوص اینکه زلزله آذربایجان باید نقطه عطفی در این منطقه باشد، اشاره کرد و گفت: به حمدالله این اتفاق افتاد و شاهد بودیم شرایط و ارتباطات خوبی بین اقوام مختلف در ایران خصوصا فارسی زبانان و آذری زبانان شکل گرفت.
سرلشکر جعفری ادامه داد: یک بسیجی، پاسدار و نیروی مومن انقلابی که معتقد به ارزشهای اسلام است ایثارگری خود را از سیدالشهدا درس گرفته و با گذشتن از خود و برای رضای الهی آماده خدمترسانی است.
فرمانده کل سپاه پاسداران بالاترین مرتبه ایمان را استفاده از جان و مال در راه دین و توسعه ارزشهای دینی دانست و به همزمان شدن حادثه زلزله و برگزاری اجلاس عدم تعهد اشاره کرد و افزود: در کشورهای دیگری که چنین حوادثی مثل زلزله و بلایای طبیعی رخ می دهد بیش از دو سال زمان میگذرد تا بتوانند مردم خود را اسکان دهند.
وی تصریح کرد: درست است که شدت تخریب در این زلزله کم بود اما در زلزله قبل که شدت تخریب بسیار بالا بود دیدیم که بازسازیها به اتمام رسید.
سرلشکر جعفری با بیان اینکه سپاه و بسیج از هر مأموریتی سربلند بیرون آمده است، خاطرنشان کرد: تجربیات گرانبهایی در جهت محرومیتزدایی کسب کردهایم و درحال توسعه و صدور این تجربیات به کشورهای دیگر هستیم.
فرمانده کل سپاه پاسداران رشد مادی و معنوی ایران اسلامی را ناشی از کارآمدی حکومت اسلامی دانست و تصریح کرد: عشق و دلدادگی به مردم نعمت بزرگی است و باید آن را قدر دانست و توسعه داد.