به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سهراب صلاحی رییس سازمان بسیج اساتید، همزمان با آیین آغاز یازدهمین کارگاه جنگ نرم، طی سخنانی ضمن اشاره به تاریخ تقابل غرب با جهان اسلام گفت: در بررسی جنگ نرم برای آگاهی بهتر از وضعیت خود، باید نگاهی به نحوه مقابله غرب با جهان اسلام داشته باشیم تا این امکان فراهم شود که رسالت خود را بهدرستی درک و تحلیل کنیم.
وی افزود: مقابله غرب با جهان اسلام را میتوان به سه دوره مختلف تقسیم کرد. در دوره اول جنگهای صلیبی، اروپاییان حدودا فاصله سالهای 1100 تا 1299 میلادی را در جنگ علیه مسلمانان گذراندند. در دوره دوم که بازه زمانی اشغال مصر به سال 1798 تا فروپاشی شوروی سابق را در بر میگیرد نیز، این شیوه خصمانه غرب ادامه یافت. دوره سوم مقابله غرب با جهان اسلام را نیز میتوان در تحولات دوره اخیر خلاصه کرد که همچنان ادامه دارد.
صلاحی گفت: ضمن هشت جنگی که طی دوره نخست تقابل غرب با جهان اسلام رخ داد و به حرکت اروپاییان به سمت فلسطین منجر شد، عمق کینههای آنها به خوبی نماید و د رتاریخ ثبت شد. آنها در 7 جنگ شکست خوردند و زمانی که داشتند از ایتالیا به سمت قسطنطنیه یا استانبول امروزی میآمدند، حتی به همدینان ارتدوکس خودشان هم رحم نکردند.
وی ضمن اشاره به شکست نهایی ارتش اروپا از مسلمانان و وقوع رنسانس در غرب که بعد از تماس با مسلمین و آگاهی از علوم روز، در جهان غرب به وقوع پیوست گفت: در زمان دور دوم حملات صجنگ صلیبی، جهان اسلام سه قطب امپراتوری عثمانی، ایران و هنداسلامی بود و طی آن فرانسویها به مدت سه سال مصر را اشغال کردند و آغاز زوال عثمانی را موجب شدند. البته این تنها اقدام خصمانه آنها نبود. اروپاییان در تحریک مغول ها جهت حمله به ایران، حملات نادرشاه به هندوستان و جنگ ایران و عثمانی نقش بسزایی داشتند. این نکته محرز است که حملات نادر به هندوستان زمینه تضعیف هنداسلامی و اشغال این شبه قاره توسط انگلستان را فراهم کرد که نهایتاً انگلیسی ها هم پاکستان و بنگلادش را از هندوستان جدا کردند و مسلمانان را از اکثریت درمیان مردم هند انداختند.
صلاحی افزود: انقلاب اسلامی زنجیره تسلط غرب بر جهان را گسست؛ تا جاییکه در سال 58 کارتر طی بیانیه ای گفت اتفاقات ایران نه تنها غرب، بلکه شوروی را هم تهدید میکند. البته انقلاب اسلامی ایران باعث تهدیدامنیت رژیم صهیونیستی هم شد و از سوی دیگر، امنیت انرژی غرب را تضعیف کرد.
وی با اشاره به رفتار غرب در برابر ایران گفت: غرب دو رویکرد اساسی در مقابله با انقلاب اسلامی دارد. اول ایجاد اختلاف میان شیعه و سنی و دوم برخورد سخت افزاری و جنگ. طی جنگ تحمیلی، هم تلاش شد تا انقلاب اسلامی تضعیف شود و هم این هدف وجودداشت که توان ملت عراق تحلیل برود. پس از آن هم موضوع حمله صدام به کویت پیش آمد که آمریکاییها مدعی شده بودند در ان دخالتی نخواهند کرد.
صلاحی روند اشغال عراق را طی یک پروسه سیزدهساله و از آغاز جنگ اول خلیج فارس در سال 1991 تا اشغال این کشور از سوی بوش پسر را مورد اشاره قرار داد و گفت: آمریکایی ها در زمان حمله عراق به کویت اعلام کردند که به وجود صدام برای جلوگیری از نفوذ انقلاب اسلامی نیاز دارند و قصد عزل او را ندارند و در همین زمان بود که جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی بعد از جنگ تحمیلی هشت ساله شکل گرفت؛ چرا که آمریکا دریافت که دیگر تمسک به سخت افزار جوابگوی مقابله با ایران اسلامی نیست.
رییس سازمان بسیج اساتید گفت: بوش پسر سه بار از واژه جنگ صلیبی سوم استفاده کرد و همزمان بعضیها در کشور صحبت از گفتگوی تمدنها میکردند و این در حالی بود که آمریکا ایران را محور شرارت مینامید! متاسفانه درهمین زمان تعدادی از مسوولان ما مرتبا به دشمن در باغ سبز نشان میدادند.
صلاحی با اشاره به حضور اشغالگران آمریکایی در عراق گفت: آمریکایی ها کوشیدند چندین سال انتخابات عراق را به تاخیر بیندازند و مانند آلمان و ژاپن، خودشان اقدام به نوشتن قانون اساسی کنند اما روحانیت شیعه به رهبری آیت الله سیستانی مانع شد. نهایتا نیز عراق تبدیل به عرصه مقابله ایران و آمریکا شد و آمریکایی ها بارها به عجز خود در این عرصه اعتراف کردند.
وی با اشاره به موضوع اتفاقات دو سال اخیر سوریه گفت: ارتش سوریه درجریان مقابله با بحران، در ابتدا تجربه کافی نداشت. اکنون نیز آنچه در سوریه در جریان است و البته اکنون فروکش کرده است، یک جنگ جهانی و حاصل حضور گروههای سلفی و وهابی از سراسر دنیا در این کشور است.
صلاحی همچنین گفت: دشمن طی دو دور زمانی یعنی در سال 88 و 78 در عرصه جنگ نرم اقداماتی را علیه ما انجام داده است که در هر دو مورد با شکست مواجه شد.دلایل این دو شکست هم در دو عامل خلاصه میشود. احاطه، درایت و شجاعت رهبری و دوم حمایت مردمی از نظام و انسجام ملی و دیدیم که حل و فصل فتنه 88 با کمترین هزینه ممکن بهوقوع پیوست. زمانی هم که دشمن به عاشورا اهانت کرد، مردم وارد عمل شده و کار را تمام کردند.
رییس سازمان بسیج اساتید همچنین گفت: یقیناً دشمن دست از سر ما برنمیدارد و فتنهگری خواهد کرد. فتنه بعدی غرب علیه ایران اسلامی نیز، شامل دو محور ناکارآمد نشان دادن نظام و تضعیف رهبری از یکسو و گسستن انسجام اجتماعی از سوی دیگر خواهد بود. در همین رابطه میبینیم که تحریمها بعد از فتنه 88، معیشت مردم را هدف قرار گرفته و دشمن نیز میکوشد تا گروههای داخلی را با هم درگیر کند. البته توده مردم، مسائل را خوب درک و تحلیل میکنند.
وی افزود: امروز در جهان فقط یک تقابل واقعی وجود دارد و آن هم تقابل غرب با اسلام است. جمهوری اسلامی ایران نیز تبدیل به یک قدرت بینالمللی شده است که میتواند با کمک بخش کوچکی از توان خود، ارتش رژیم صهیونیستی و مدعی رتبه چهارم بزرگترین ارتشهای جهان را مستأصل کند.
صلاحی همچنین گفت: امروز رهبری جهان اسلام برعهده کسی است که پرونده فلسطین را در دست داشته و مدیریت میکند؛ چرا که فلسطین خط قرمز مسلمانان است و مدیریت این پرونده در اختیار ایران قراردارد.
وی با اشاره به سخنی از مرحوم کاشفالغطاء گفت: در زمان قبل از وقوع انقلاب اسلامی، مرحوم کاشفالغطاء گفت شیعه دو بال دارد، یکی عاشورا و دیگری ولایت. اگر کسی بال ولایت را ترمیم کند، کسی جلودار قدرت شیعه نخواهد بود و نهایتا! دیدیم که امام خمینی(ره) اقدام به ترمیم این بال کرد.
صلاحی رییس سازمان «بسیج اساتید» در انتهای سخنان خود گفت: ما دانشگاهیان در راه تأسیس تمدن جدید اسلامی، مسوولیت سنگینی برعهده داریم؛ چرا که بسترساز این تمدن جدید، دانشگاه است. بهیاد داشته باشیم که طبق گفته رهبر معظم انقلاب، ما باید کاری کنیم که فرهیختگان جهان برای آگاهی از علوم روز مجبور به حضور در ایران و آموختن زبان فارسی باشند.