به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سید نورالدین عافی که روز گذشته به دعوت دانشگاه علوم پزشکی به شیراز سفر کرده بود با حضور در جمع هیئت رئیسه دانشگاه به بیان خاطرات خود از دوران حضور در جبهه های دفاع مقدس پرداخت.
صادقعابدین، استاندار فارس نیز در محل استانداری پذیرای این جانباز و نویسنده دوران دفاع مقدس بود که در حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه از وی تجلیل شد.
این جانباز دفاع مقدس، ضمن اهدای یک جلد از کتاب خود به استاندار فارس از حمایت های جدی وی نسبت به جامعه جانبازان تقدیر و تشکر کرد.
استاندار فارس نیز با افتخار آمیز دانستن دوران دفاع مقدس گفت: نباید اجازه داد که روحیه بسیجی در جامعه کم رنگ شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز بر تاثیر و برکت حضور این گونه افراد که در راه اسلام فداکاری کرده اند، در اجتماع و بویژه جمع دانشجویان تاکید کرد.
دانشگاهیان علوم پزشکی شیراز هم میزبان جانباز دفاع مقدس و نویسنده کتاب تحسین شده توسط مقام معظم رهبری بودند و سید نورالدین عافی در جمع دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بیان خاطرات دوران دفاع مقدس پرداخت.
سید نورالدین عافی نویسنده کتاب «نورالدین پسر ایران» می باشد که از طرف مقام معظم رهبری مورد تحسین قرار گرفته است.
رهبر معظم انقلاب بر حاشیه کتاب «نورالدین پسر ایران» دستنوشته ای دارند که متن آن به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
این نیز یکی از زیباترین نقاشی های صفحه پُرکار و اعجاز گونه هشت سال دفاع مقدس است. هم راوی و هم نویسنده حقاً در هنرمندی، سنگ تمام گذاشتهاند. آمیختگی این خاطرات به طنز و شیرینزبانی که از قریحه ذاتی راوی برخاسته و با هنرمندی و نازکاندیشیِ نویسنده، بخوبی و پختگی در متن جا گرفته است،
و نیز صراحت و جرئت راوی در بیان گوشههائی که عادتاً در بیان خاطرهها نگفته می ماند، از ویژگی های برجسته این کتاب است. تنها نقصی که به نظر رسید نپرداختن به نقش فداکارانه همسری است که تلخیها و دشواری های زندگی با رزمنده ای یکدنده و مجروح و شلوغ را به جان خریده و داوطلبانه همراهی دشوار و البته پر اجر با او را پذیرفته است.
ساعات خوش و با صفایی را در مقاطع پیش از خواب با این کتاب گذراندم و الحمدلله
در معرفی کتاب تحسین شده توسط مقام معظم رهبری می توان گفت :«نورالدین پسر ایران» کتاب خاطرات سید نورالدین عافی است؛ پسری شانزده ساله از اهالی روستای خنجان در حوالی تبریز در آذربایجان شرقی که مانند دیگر رزمندههای نوجوان ایران با تلاش و زحمت فراوان رضایت والدین و مسئولان را برای اعزام به مناطق عملیاتی جلب کرد و از دی ماه 1359، یعنی تنها سه ماه پس از آغاز جنگ تحمیلی، به جبهههای نبرد با متجاوزان رفت.
او حضور در گردانهای خطشکن لشکر 31 عاشورا را به عنوان نیروی آزاد، غواص و فرمانده دسته و در جبهههای مختلف تجربه کرده و بارها مجروح شده است. نورالدین نزدیک به هشتاد ماه از دوران جنگ تحمیلی را علی رغم جراحات سنگین و شهادت برادر کوچکترش سید صادق، در برابر چشمانش، در جبهه ماند و در عملیاتهای متعددی حضور داشت و جانباز هفتاد درصد دفاع مقدس است.