به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، همایون ارشادی در آستانه برگزاری سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در مورد اکران دیجیتال فیلم ها در جشنواره گفت: این حرکت بسیار خوب است؛ زیرا امروزه اکران در همه جای دنیا به صورت دیجیتال می باشد چون نگاتیو بسیار گران است و به این شکل راحت تر می توان کار کرد.
وی افزود: در حال حاضر اکران فیلم ها در سراسر دنیا به سمت دیجیتال پیش میرود، با توجه به مشکلاتی که برای کپی فیلمها وجود دارد و کمبود نگاتیو و پزتیو و آپارات پخش فیلمها و مشکلاتی که همگی به اقتصاد سینما مربوط میشود، پخش دیجیتال تا حد زیادی می تواند این مشکلات را مرتفع سازد.
این بازیگر سینما با بیان اینکه هر جشنواره ای خصوصیات مخصوص خود را دارد، گفت: هر کشوری برای پیشرفت سینما احتیاج به برگزاری جشنوارههایی دارد و این جشنواره ها یک سری المان هایی دارد که بازار فیلم یکی از آنها و مهمترین آن است.
ارشادی همچنین در مورد نمایش فیلم های روز دنیا در بخش بین الملل جشنواره اظهار داشت: در واقع نمایش فیلم های خارجی در جشنواره فجر از روند ثابتی برخوردار نیست، به همین دلیل به نظر من بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر بیشتر یک بخش جنبی به شمار می رود و اهمیت بخش داخلی خیلی بیشتر است.
وی با بیان اینکه تبلیغات در سطح بین المللی بسیار خوب است، اضافه کرد: از این طریق می توانیم در سطح بین المللی فیلم هایمان را به عنوان ابزار تبلیغاتی و رسانه ای کشورمان به دنیا نشان دهیم و می توانیم در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشیم چون تبلیغات از مهمترین ابزار در هر کاری می تواند باشد.
بازیگر فیلم «عشق گمشده» همچنین یادآور شد: همگرایی در سینما به این معناست که تمام نقط مشترکمان را تقویت و با تمام نقاط ضعفمان کنار بیایم، در غیر این صورت تبدیل به عقده گشایی می شود و تنش شکل میگیرد؛ یکی از نکاتی که در این جشنواره بسیار مهم است.
ارشادی در مورد برگزاری همزمان جشنواره فیلم فجر در تهران و سایر استان ها گفت: بهتر است هم زمان نباشد، در هیچ کجای دنیا جشنواره به صورت همزمان در پایتخت و جاهای دیگر برگزار نمیشود، چون در این صورت نمیتوان کیفیت برگزاری را در همه جا بالا برد و به آن اشراف داشت.