وحید جلیلی گفت: تعداد فیلمهای مستندی که به جشنواره عمار رسیده نسبت به دوره های قبل هم از لحاظ کیفی و کمی افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، وحید جلیلی در نشست «داستان واقعی سینما» که عصر امروز در سینما فلسطین برگزار شد، گفت: تلاشی که از دور دوم جشنواره عمار آغاز شده که برخی از گسلهای به وجود آمده در سینما را رفع کنند این است که شبکهای که در جشنوراه عمار شکل گرفته بچهها در مساجد و کانونها فعال شدند و در مناطق مختلف فیلمهای جشنواره را نمایش میدهند.
سردبیر نشریه راه گفت: در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تلاش شده که گسل معرفت و هنر با یکدیگر آمیخته شوند چرا که اهل معارف ما تا کنون توجهی به موضوع سینما نداشتند واهل هنر نیز بیشتر به شگردهای هنری در سینما مشغول بودند و معلومات هنری خود را تازه نمیکردند به همین دلیل جشنواره عمار سعی کرده این گسل معرفت و هنر را برطرف کند.
وی خاطرنشان کرد: به نظر میرسد که در سالهای اخیر این گسل در حال برطرف شدن است و ماهیت سینمای داستان دینی مورد بحث قرار گرفته.
وحید جلیلی گفت: جشنواره عمار در رأسی سینمای مستند و داستانی قرار گرفته و امسال فیلمهای مستند چند برابر فیلمهای داستانی تولید شده است که از لحاظ کیفی نیز این فیلمها پیشرفت کرده.
جلیلی ادامه داد: تعداد فیلمهای مستندی که به جشنواره عمار رسیده است نسبت به دوره های قبل هم از لحاظ کیفی و کمی افزایش یافته است.
وی در پایان گفت: اگر بتوانیم تفکرات بچه مذهبیها را بخش داستانی سینما منتقل کنیم به نظر میرسد که بتوانیم یک جریان جدیدی در سینما ایجاد کنیم.