هکرها اعلام کردند که از یک مدل تلویزیونهای هوشمند برای تماشای هر آنچه که در زندگی شما رخ می دهد استفاده کرده اند، این دسترسی با استفاده از دوربین و میکروفنهای داخلی این تلویزیونها فراهم شده است
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، هکرهااعلام کردند که از یک مدل تلویزیونهای هوشمند برای تماشای هر آنچه که در زندگی شما رخ می دهد استفاده کرده اند، این دسترسی با استفاده از دوربین و میکروفنهای داخلی این تلویزیونها فراهم شده است.
به گزارش، شرکت امنیتی ریولن مستقر در جزیره مالت با انتشار یک ویدئو نشان داده است که چگونه محققان این شرکت موفق شده اند به تنظیمات تلویزیونهای هوشمند از جمله اطلاعات ذخیره شده روی آن دسترسی پیدا کنند.
آنها در این ویدئو ادعا کرده که می توانند بدافزارهایی را برای دسترسی به روت این تلویزیونها فراهم کنند.
هکرها با استفاده از این بدافزارها می توانند از دوربینها و میکروفنهای داخلی تلویزیونها برای شنیدن و دیدن هرآنچه که در مقابل تلویزیون قرار دارد، استفاده کنند.
تلویزیونهای هوشمند سامسونگ از امکان استفاده از تلویزیون، استفاده از شبکه های اجتماعی، تماشای سرویسهای تبلیغاتی و انجام بازیهای دیگر برخوردارند. این دستگاه ها همچنین با فرمان صوتی و فرمانهای حرکتی با استفاده از دوربین و میکروفن خود برخوردارند و می توانند آنچه را که در مقابلش رخ می دهد تشخیص دهند.
درحالی که این تلویزیونها به اینترنت متصل می شوند در مقابل هکرهایی که می توانند به این دستگاه و فایلهای ذخیره شده و روی آن دسترسی پیدا کنند آسیب پذیر هستند.
لوئیحی آریما از بنیانگذاران شرکت ریولن اظهار داشت که راهی پیدا کرده است که می تواند آدرس آی پی این دستگاه را دنبال کرده و به اطلاعات آن دسترسی پیدا کرده تا کنترل هر دستگاهی را که به آن متصل است را نیز در اختیار قرار گیرد.
در این ویدئو منتشر شده نشان داده می شود که هکر می تواند به فایلها و اطلاعات این تلویزیونها چون تاریخ استفاده از اینترنت و اطلاعات متصل شده به آن توسط یو اس بی دسترسی داشته باشند و براساس اظهارات آریما این نقطه ای است که هکر می تواند کنترل کامل دستگاه را در اختیار خود قرار دهد.
محققان این احتمال را مطرح کرده اند که صاحبان این دستگاه ها که از آنها برای اینترنت گردی استفاده می کنند خود را در معرض چنین تهدید هایی قرار می دهند. در حال حاضر دستگاه ها از سیستمهای روشنایی تا تهویه هوا و کنسولهای بازیهای رایانه ای به عملکرد آنلاین خود متکی هستند اما سیستم عامل آنها اغلب از همان امنیتی برخوردار نیست که دستگاه های دارای سیستم عامل های اپل و مایکروسافت به آن مجهز شده اند.
واقعا هرچي فکرشو ميکنم اگه اين موضوع صحت داشته باشه خيلي ناجور ميشه و اونايي که از اين تلويزيون ها دارن در معرض خطر هستند.... کاش قبل از عرضه به بازار کاملا ازش مطمئن ميشدند
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.