عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از نهم دیماه به عنوان روز انفجار غیرت دینی و انقلابی مردم یاد کرد و گفت: بنده وقتی به خاطرات خودم رجوع می کنم هیچ تصویری مانند ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، صفار هرندی امروز در مراسمی که به مناسبت سالروز حماسه 9 دی در میدان انقلاب بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت: 9 دی یعنی احساس تکلیف کردن به موقع یک ملت، که خود را بروز داد، به طوریکه مردم در موقع لازم، برای حضور کم نگذاشتند.
وی در تحلیل فتنه 88 با بیان اینکه فتنه زمانی اتفاق می افتد که بین جریان های داخلی و خارجی ، پیوند برقرار می شود، گفت: در گذشته کسانی که در فتنه ها میدان داری می کردند، فکر توطئه نداشتند و حتی در مرکزیت حکومت نقش آفرین بودند، چه بسا تا آستانه شهادت نیز پیش رفته اند که در ماجرای کربلا نیز مشاهده می شود؛ اما در حالتی، همین افراد دشمن قوی انقلاب می شوند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شرکت در مراسم 9 دی باید منجر به این نتیجه شود و ما را به این بصیرت برساند که ممکن است دشمن از بین ما یارکشی کند و در فتنه های بعدی استفاده کند؛ همانند فتنه 88 که مقدمات آن به وسیله کسانی فراهم شد که مورد اعتماد انقلاب اسلامی بودند و متاسفانه فریب دشمن درونی یعنی همان هوای نفس و شیطان بیرون را خوردند.
صفار هرندی در ادامه هدف دشمن را در فتنه 88 فاصله بین رهبر انقلاب و مردم با رویکرد تضعیف جایگاه رهبری و ولایت فقیه اعلام کرد و افزود: آنها در پی آن بودند که رهبری آن جایگاه خودش را نداشته باشد و این یک آزمایش برای شاگردان اول مکتب امام بود؛ البته کسانی هم از این نقطه سقوط کردند.
وی در ادامه سخنان خود گفت: دشمن وقتی می خواهد در بین ما ورود کند با چهره خودی وارد می شود و از محیط غبار آلود فتنه، ماهی می گیرد که تنها راه گذر از این موقعیت بصیرت است.
ترسیم عاشورای 57 در 9دی 88
وزیر سابق ارشاد تاکید کرد: دشمن پس از ناکامی در فتنه 88 و با حضور مردم در 9 دی، فشارهای اقتصادی را به سوی مردم تشدید کرد و به تکرار تحریم ها روی آورد و استراتژی آنها این بود که باید از این طریق مقبولیت نظام را در بین مردم از بین ببریم و این خود باعث اختلاف در مسئولان می شود که تکمیل کننده این پازل است.
صفار هرندی از نهم دیماه به عنوان روز انفجار غیرت دینی و انقلابی مردم یاد کرد و گفت: بنده وقتی به خاطرات خودم رجوع می کنم هیچ تصویری مانند عاشورای 57 نمی بینم. من یک بار دیگر در 9 دی، عاشورای 57 را دیدم که هم در آگاهی در شعارها و هم در حضور پرشکوه مردم جلوه گر بود.
وی خاطرنشان کرد: البته 9 دی یک امتیاز بیشتری که نسبت به عاشورای 57 داشت این بود که در عاشورای 57 از منافقان و توده ای گرفته تا اقشار مختلف مردم بودند و هرکدام برای نیت خوشان آمده بودند؛ ولی در 9 دی مردم اعلام کردند راه ما راه امام حسین (ع) است.