به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، کیهان در یادداشتی نوشت: موضوع این نوشته «ضرورت پاسداشت» این حماسه و یا تبیین «ماندگاری» آن نیست، چرا که اظهر من الشمس است و حضور میلیونی مردم در 9 دی و مهار فتنه آمریکایی سال 88 پیام ها و پیامدهایی را با خود همراه داشته و دارد که «ضرورت پاسداشت» و «ماندگاری» آن را عیان و نمایان ساخته است.
یادداشت پیش روی تلاش می کند تا اشاره ای به قبل و بعد از حماسه 9 دی داشته باشد و در حد توان، پیام ها و پیامدهای این حماسه بزرگ را مورد واکاوی قرار دهد.
1- ماجرا را باید از ماه ها قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 پی گرفت؛ از زمانی که زمزمه شبهه افکنی در انتخابات شنیده می شد و گویا اسم رمزی برای اقدامات و تحرکات بعدی است.
مستندات و نمونه های پرشماری در این باره وجود دارد که ثابت می کند دشمن و مدیریت بیرونی فتنه 88، به بهانه و در پوشش انتخابات ریاست جمهوری قصد کرده بود تا آن را به بزنگاهی برای تضعیف در ساختار نظام مبدل کند. رصد آشکار محافل غربی نشان می دهد شاید اولین آدرسی که در این زمینه به فضای رسانه ای و مجازی درز پیدا کرد گزارش های سایت «گذار» ارگان اینترنتی «خانه آزادی»- وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا- است که دستورالعمل های متعددی را برای به چالش کشیدن سلامت در انتخابات منتشر می کرد. از جمله می توان به تلاش های دانیل کالینگرت عضو برجسته سیا- CIA- اشاره کرد که طی مقاله ای چند هفته مانده به انتخابات خرداد 88، بیش از 15 پارامتر را به صورت فرمولیزه شده برای شبهه افکنی در انتخابات رسانه ای می کند.
سوی دیگر این شبهه افکنی در سلامت انتخابات، خیز دشمنان نشان دار جمهوری اسلامی برای «براندازی نرم» در ایران بود و برای همین است که مرکز «سابان» وابسته به اندیشکده آمریکایی بروکینگز، صریحا در جهت براندازی نرم با فرصت پیش آمده در انتخابات دستورالعمل های رنگارنگ صادر کرد. پی گرفتن این نمونه ها و کدهای غیرقابل انکار مثنوی هفتاد من کاغذ است اما آنچه که در ادامه خط شبهه افکنی در سلامت انتخابات و براندازی نرم اتفاق افتاد قابل پیش بینی بود و همان هم شد؛ «دروغ بزرگ و شاخدار تقلب در انتخابات»! جالب اینجاست که بعدها «کنت تیمرمن» رئیس بنیاد ملی دموکراسی- NED- بخشی از کمک های مالی به فتنه گران را افشاء می کند.
درباره تحرکات چند لایه و تو در تو دشمن برای فتنه 88 که البته طرفی نبستند باید اعترافات «پل کریگ رابرتز» سیاستمدار سابق آمریکایی، «لرد بالتیمور» پژوهشگر غربی، «نیل ویلاتیو» تحلیلگر برجسته غربی و عضو کمپین مخالفان تحریم و مداخله نظامی در ایران و دیگرانی که در اتاق فکر و فرمان آن فتنه آمریکایی بودند را خواند تا ابعاد و مختصات هجمه به نظام جمهوری اسلامی را دریافت.
طرفه آنکه حتی مقامات رسمی برخی از کشورهای غربی نیز نتوانستند زبان به دهان بگیرند و پس از ناکامی بزرگ در فتنه 88 به عمق تلاش ها و تحرکات گسترده و به خط کردن تمامی امکانات و پتانسیل شان اذعان کردند.
در این میان سخنان هیلاری کلینتون وزیرخارجه وقت آمریکا قابل تامل است که در مصاحبه با سی ان ان بعد از فتنه 88 بی پرده و البته از سرافسوس و ناتوانی می گوید؛ « برای حمایت از آشوب ها در ایران کارهای زیادی کردیم.»!
اما علی رغم تمامی تلاش دشمن و سناریوهای پیچیده برای آنکه فتنه 88 به سرانجام برسد، اکنون رسانه ها و تحلیلگران غربی اعتراف می کنند که سناریوها و پروژه های آنها به شکست انجامیده است.
دیروز و در آستانه سومین سالگرد حماسه بزرگ 9دی فاکس نیوز طی مقاله ای از ناکامی اوباما و هیلاری کلینتون در بهره برداری از اغتشاشات -بخوانید فتنه- سال 88 می نویسد و تاکید می نماید آمریکا این فرصت را برای براندازی در ایران از دست داده است.
بنابراین اولین پیام و پیامد حماسه 9دی که مهار فتنه آمریکایی در یک جنگ تمام عیار 8 ماهه بود، شکست سناریوهای دشمن بود.
2- پیام و پیامد دیگر این حماسه بزرگ که اکنون بهتر از گذشته برای مراکز مطالعاتی و اتاق های فکر غربی محرز شده است اشتباهات محاسباتی آنها درباره «مردم» در نظام جمهوری اسلامی است.
9دی به وضوح نشان داد که نقش مردم در ایران یک نقش ممتاز و بی بدیل است که این قدرت خارق العاده مردمی با ساختار نظام گره خورده است و اساسا مردم در سخت ترین شرایط و بزنگاه های حساس، مراقبت از نظام را برعهده می گیرند.
به عبارت دیگر؛ اینکه هیچ گاه دشمن علی رغم تمام برنامه ریزی ها نمی تواند ساختار نظام را تضعیف نماید و یا تغییرات اساسی در رفتار ایران ایجاد کند، «مردم» هستند که همواره پای ارزش ها و انقلاب اسلامی و آرمان های اصیل نظام ایستاده اند.
این همان نکته ای است که بروکینگز اوایل امسال طی گزارشی اذعان کرد که واشنگتن در مواجهه با ایران آنجا که باید کم آورده است و آن ایجاد تغییرات اساسی در رفتار مردم ایران است.
ضرب شست میلیون ها نفر در 9دی به فتنه گران و عاملان پروژه براندازی و حمایت قاطعانه و عاشقانه از نظام، انرژی وصف ناشدنی ای ایجاد کرد تا پهنه منطقه را نیز دربرگیرد.
3- پیامد حماسه ماندگار 9دی در کمتر از یکسال نقش برجسته ای در آفرینش تحولات منطقه داشت. نقشی که امروز در بستر بیداری اسلامی همچنان شتابان رو به پیشروی است. چگونه؟ پاسخ پیچیده نیست؛ مگر نه اینکه هدف جبهه استکبار از فتنه88، تضعیف ساختار نظام جمهوری اسلامی بوده است؛ خب، سوال این است که در این تضعیف ساختار، کدام بخش و محور نظام مورد نشانه قرار گرفته بود؟ آیا هدف اسلامیت نظام و دین مردم نبود؟ بی شک پاسخ مثبت است اما حماسه 9دی نشان داد که مردم، هیچ گاه در دفاع از باورها و عقاید و اسلام ناب که در ساختار و مدل نظام جمهوری اسلامی متجلی شده عقب نمی نشینند.
بنابراین، حماسه 9 دی، ساختار مبتنی بر آموزه های دینی نظام جمهوری اسلامی را به بیرون صادر کرد و انقلاب اسلامی را در ساحت حکومت و سیاست، منطقه ای و بین المللی نمود. برای همین است که از زمستان سال 89 که خیزش و خروش های ملت های منطقه علیه حاکمان دست نشانده و مرتجع اوج گرفت؛ بیش از همه صهیونیست ها و آمریکایی ها احساس خطر کردند و «هاآرتص» در تحلیل قیام ها و انقلاب های منطقه ای می نویسد؛ «همه تغییرات منطقه، اسلامی است و این تغییرات دینی تر و ضد اسرائیلی تر شده است.»
عجیب نیست که دشمن، نظام جمهوری اسلامی را در فتنه 88 نشانه می رود و شیمون پرز و نتانیاهو و... ذوق زده از فتنه گران حمایت می کنند و این خیال خام را در مخیله تنگ و تاریک شان می پرورانند که کار جمهوری اسلامی تمام است! ولی یکسال بعد از آن، رسانه های صهیونیستی تیتر می زنند که «بهمن اسلامی» خاورمیانه را در برخواهد گرفت و «جروزالم پست» هراس آلود می نگارد؛ «موج بیداری اسلامی در خاورمیانه، آینده اسرائیل را به خطر انداخته است».
بدون شک اگر حماسه 9 دی شکل نمی گرفت، تحولاتی در بستر بیداری اسلامی بوجود نمی آمد که الگو و الهام پذیر آن، جمهوری اسلامی باشد.
این واقعیت غیرقابل خدشه اکنون آنقدر روشن است که نمی توان آن را پنهان کرد و حتی بر زبان دشمن نیز جاری است. همین سه روز پیش بود که نتانیاهو بار دیگر به حرف آمد و در تحلیل اوضاع منطقه تصریح کرد که «مشکل ایران است و «اسلام» فراگیر شده است».
این همان نکته ای است که در این نوشته تلاش شد تا سرنخ های آن مورد واکاوی قرار بگیرد که تا قبل از 9 دی، براندازی نظام و حذف اسلامیت آن نشانه می رود ولی بعد از 9 دی، «بیداری اسلامی» با پیشقراولی «جمهوری اسلامی» در منطقه رخ می نماید و دشمن تنها در حلقه استیصال و سردرگمی فرو رفته است.
و راستی در این میان چقدر عقب افتاده اند مدعیان اصلاح طلبی که در قالب به اصطلاح نواندیش دینی، پیامدهای حماسه 9 دی را برنمی تابند و نمی توانند ببینند که ملت مصر به همه پرسی قانون اساسی مبتنی بر شریعت اسلامی رأی داده اند و در پیام مشترک به مقامات مصری توصیه می کنند که جمهوری اسلامی را الگو نگیرند و وزیر ارشاد دولت مدعی اصلاحات نیز در الشرق الاوسط خود را به آب و آتش می زند که ملت مصر احکام اسلامی را منبع قانون گذاری قرار ندهد و... که البته اینها از مردم مسلمان مصر نیز تودهنی خوردند و این در حالی است که حتی غربی ها فهمیده اند که سمت و سوی خاورمیانه، حرکت در جهت اسلامی شدن است تا جایی که رابرت فیسک در ایندیپندنت چندی پیش می نویسد؛ «در خاورمیانه مذهب و سیاست یکی شده است.»