دبیر کل حزب مردم سالاری با اشاره به اینکه متأسفانه هنوز جرم سیاسی تعریف نشده است عنوان کرد: تعطیلی برخی از احزاب سیاسی را قبول نداریم.
به گزارش خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»، مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردم سالاری در یازدهمین کنگره حزب مردمسالاری که امروز در سالن آدینه برگزار شد با بیان اینکه سال 91 سال پرکاری برای حزب مردمسالاری بود گفت: 18 شاخه فعال شامل فرهنگیان، دانشجویان، خواهران، ایثارگران و... و هفت نشست فصلی داشتیم.
وی با بیان اینکه فعالیت ما در سال 91 زیاد بود افزود: از معدود احزاب اصلاحطلب بودیم که در مجلس هشتم موفق عمل کردیم و حدود 35 نفر به مجلس فرستادیم.
کواکبیان در ادامه به طرح مناسک پرداخت و گفت: این طرح جمع نخبگان اصلاحطلب است و در این زمینه از آقای خاتمی خواستهایم پیشقدم بشود و اسم این طرح را طرح مناسک گذاشتهایم.
نماینده سابق مجلس به انسجام تشکیلاتی حزب مطبوعش پرداخت و افزود: ما در سال فعلی مدرنتر شدهایم، اتوماسیون درست کردیم و به صورت رایانهای فعالیت میکنیم.
وی در ادامه از تعطیلی خانه احزاب انتقاد و خاطر نشان کرد: ما آمادگی داریم که از دو طرف ماجرا دعوت کنیم و خانه احزاب را با حضور هر دو جناح و جناحهای حاضر تشکیل دهیم.
کواکبیان با اشاره به اینکه متأسفانه هنوز جرم سیاسی تعریف نشده است عنوان کرد: تعطیلی برخی از احزاب سیاسی را قبول نداریم.
دبیر کل حزب مردم سالاری با انتقاد از کسانی که میخواهند اساس تشکل حزبی را نشانه بگیرند، تصریح کرد: بهتر است به احزاب توجه بیشتری شود زیرا نقش احزاب بسیار مهم است، ما خوشحال میشویم منتقدان امروز دولت همان حامیان دیروز باشند ولی اصولگرایان نمیتوانند شانه خودشان را خالی کنند.
کواکبیان از مصوبه استخدام 500 هزار نفر در دولت تعجب کرد و گفت: در این شرایط این طرح مناسب نیست و بهتر است دقیقتر و کارشناسیتر در این زمینه برخورد شود.
دبیر کل حزب مردم سالاری در ادامه به مسئله انتخابات پرداخت و گفت: هیچکس انتخابات را تحریم نکرده و همه دلسوزان باید نسبت به یک منشور انتخاباتی توافق کنند و نگذارند جریان پوپولیستی عوامفریبی کرده و با خرج کردن پول بیتالمال رای جمع کند.
کواکبیان به برخی از مشکلات کشور اشاره کرد و افزود: دولت به دلیل بیاعتنایی، بیانضباطی، فقدان ارائه آمار رسمی، تورم و رکود، افزایش نقدینگی، افزایش قمیت ارز، تورم 29 درصدی، پایین بودن رشد اقتصادی، پایین بودن نرخ اشتغال و کاهش درآمد سرانه مردم بسیار ضعیف عمل کرده است.
وی در ادامه از احمدینژاد درباره نحوه ارتباط با کشور مصر انتقاد و تصریح کرد: آقای مرسی دو ساعت اینجا بوده ولی احمدینژاد میخواهد دو روز آنجا باشد و این در حالی است که هنوز سفارت ما در آنجا باز نشده است.
دبیر کل حزب مردم سالاری با اشاره به اینکه هشت جریان در انتخابات تاثیر گذار هستند افزود: دسته اول مجریان انتخابات مانند فرمانداریها و وزارت کشور هستند که باید توجه کنند که سلیقهای و خطی معتمدان را انتخاب نکنند.
وی با بیان اینکه ناظران انتخابات دسته دیگر هستند اضافه کرد: با احترام به اعضای شورای نگهبان این اعضا نباید در انتخابات از کاندیدای مشخصی حمایت کند، کسی که سوت می زند نباید شوت بزند.
کواکبیان دسته دیگر را خود کاندیدا دانست و گفت: باید مشخص کنند منابع پولی و مالی آنها کجاست که این مسئله بسیار مهم است.
این چهره اصلاح طلب با اشاه به اینکه دسته دیگر نخبگان هستند گفت: نخبگانی که موثر هستند مانند ائمه جماعات باید همه را برای حضور در انتخابات دعوت کند.
وی با اشاره به ستادهای انتخاباتی ادامه داد: ستادهای انتخاباتی بسیار مهم هستند، بعضی از آنها ممکن است کاندیداها را فریب دهند، باید دقت شود نیروی انتظامی بر سر صندوقها حاضر نشود و بسیجیهایی که کادر رسمی هستند نیز نباید پای صندوق باشند.
وی با اشاره به اینکه مردم طرف اصلی و بهترین نقش را در انتخابات دارند ادامه داد: رسانهها و نقش آنها در انتخابات بسیار مهم است و در این بین رسانه ملی باید بیطرفی خود را حفظ کند.
کواکبیان در پایان به نقش احزاب اشاره کرد و گفت: احزاب باید نقش بسزای داشته باشند؛ باید احزاب را جدی گرفت تا نگذارند پدیدههای خلق و ساعه پیش آید همانطور که در انتخابات 88 احزاب نقش خود را به خوبی ایفا کردند.