به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، وحید یامین پور در یکی از شبکههای اجتماعی نوشت:
بعضی وقتها میشنویم که رفقای آرمانگرا و عدالت طلبمان از هزینه کردن نظام برای فضاهای هنری و رسانهای ناراحتاند. تصور میکنند اینها خرج و برج اضافی است. این رفقای خوبمان را ارجاع میدهم به تحقیق دربارهٔ سیاستهای ارتباطی امریکا. کریستوفر سیمپسون دربارهٔ بزرگترین و مهمترین مرکز مطالعات ارتباطات بین الملل جهان یعنی MIT حرفهای جالبی دارد. او اثبات میکند که چنین مراکزی رسما با حمایت CIA و نیروهوایی ارتش درست شدهاند. او حتی کمک 900 هزار دلاری شرکت فورد به MIT در سالهای پس از جنگ جهانی را پوشش سیا برای رساندن کمک به این مرکز میداند.
اساساً در ارتباطات بین الملل گفته میشود مفهوم حاکمیت از معنای جغرافیاییاش خالی شده و جنبه فرهنگی و رسانهای گرفته؛ یعنی خرج کردن در رسانه، هزینه کردن نیست، ارزانترین راه حفظ منافع ملی است.
دقت کنید که هزینهٔ راه اندازی یک شبکه مثل شبکه الجزیرهٔ انگلیسی برای صهیونیستهای مسلمان بیش از کل بودجهٔ سازمان صدا و سیما با صد شبکهٔ داخلی، استانی و بین المللی است! حالا بیایید میوهٔ الجزیره را در فتنههای عراق و مصر و سوریه و … بچینید.
متاسفیم که در ایران همچنان عمدهٔ گردش مالی بخش فرهنگ دست کسانی است که اعتقادی به منافع ملی ندارند (اعتقاد به نظام که هچ) این مطلب هم پیش درآمدی است بر غصه خوردنهای امسالمان در جشنوارهٔ فجر…
پ ن: برای مطالعهٔ درباره ارتباطات بین الملل مراجعه کنید به کتاب پروفسور مولانا: ارتباطات جهانی در حال گذار