به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، کرسی انتخابات ریاست جمهوی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با حضور سعیدی کیا به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری در دفتر مرکزی این اتحادیه برگزار شد.
مشروح کرسی انتخابات ریاست جمهوری جامعه اسلامی با حضور سعیدی کیا به شرح ذیل است:
من وابسته به هیچ حزب و گروه و دسته ای نیستم در عرف جامعه هر جند که این دو گروهی که بیشتر مشهور هستند از اصول گرا و اصلاح طلب شناسنامه ندارند یعنی معلوم نیست تفاوتهای آنها چیست ولی به لحاظ عرف جامعه من در اصول گراها تعریف می شوم ممکن است اولین سوال شما این باشد که انگیزهی من از حضور در انتخابات چیست ؟
من همانطور که گفتمم در جمهوری اسلامی از اول پادویی کرده ایم و در این دولتهایی هم که بوده ام محاسن و مشکلات متفاوتی را دیده ام فکر می کنم الان دوران سختی را می گذرانیم نشانه ی این سختی یکی این است که اعتماد مردم به ما مسئولین کاهش پیدا کرده است در یک طیفی از جامعه این خیلی محکم است و در طیف گسترده تری ضعیف شده است.
علت اینست که هم ما خودمان در داخل با مردم درست رفتار نمی کنیم و هم دیگران علیه ما کار می کنند و از آنچه ما درست رفتار نمی کنیم بهترین استفاده رادر این جهت می برند یک نمونه خیلی روشن آن دیروز است نمی دانم شما هیچکدام ماهواره را دیشب دیده اید یا نه من دیده ام و می بینم دیشب BBC را دیدم، BBCدر همه چیز از کوچکترین حرفی که در جمهوری اسلامی پیش می آید بیشترین بهره را برای ضربه زدن به ما می برد.
بسیار با تسلط زیاد نسبت به مسائل رسانه ای، دیشب همه ی جمهوری اسلامی را زیر سوال برد هیچ نگفت که چه کسی، چه چیزی گفت، تحلیل کرد، از دیگران بپرسید و به شدت طوری رفتار کرد که انگار حرف آقای احمدی نژاد چیز مقدری بوده و فساد بزرگی اتفاق افتاده و این طرف هم آقای احمدی نژاد بدرفتار کرد، خیلی ماهرانه این کارها را می کنند بدون اینکه شنونده متوجه شود که چکاری دارد انحام می هد هدف خودش را دی ذهن شنونده و بیننده می نشاند این ها در تضعیفی که گفتم بی تأثیر نیست، در این چند وقته این حالتها در جامعه تشدید شده است، آقا ( رهبری ) چند بار تا به حال گفته اند اینقدر اختلاف نکنید تقریبا یک ماه پیش جلوی همه گفتند که اختلاف را کنار بگذارید.
ده روز پیش هم یک جلسه ای خدمت آقا بوده در مورد همین که شب عیدی بک توجهی به مردم شود آنجا هم دوباره فرموده اند که اختلافات خود را علنی نکنید از آن حرف دو هفته نمی گذرد دوباره دیروز شاهد این اختلافات بودیم مردم از این چیزها به شدت ناراحت می شوند یا حداقلش اینست که اگر اختلافی است در یک اتاق بنشینید و انرا حل نمایید چرا دعوا را به وسط جامعه می آورید نکته بعدی معشیت مردم است، ما واقعا کشور توانایی داریم من چندین دور کشور را گشته ام در هر وزارت خانه ای که بوده ام حداقل یکی دو دور کشور را گشته ام توانایی در کشور ما بسیار خوب است.
از همه مهمتر نیروی انسانی است بخصوص که بعد از گذشت 34 سال از انقلاب نیروی فرهیخته و مدبر ، مدیرهای حزب الهی خوب و مردم ، مردم نمره بیست دارند امام گفتند که در صدر اسلام هم همچنین مردمی نبوده اند همه چیز در کشور ما خوب است امکانات فراوان در کشور ما با توجه به شرایط آب و هوایی همیشه همه چیز می توانیم داشته باشیم .
حق مردم خیلی بیشتر از این چیزی است که الان دچار آن شده اند به لحاظ معشیتی ،دیشب تلویزیون از موضوع مجلس چیزی نگفتند چرا، مردم را نامحرم می دانید، می یکی از مشکلاتم هم همین است نمی فهمم چرا به مردم اعتماد نی کنیم.
مردم همه چیز را می فهمند چرا اینجور رفتار می کنیم هرکی تریبون را دست می گیرد می گوید مردم به من اعتماد کنید میخواهم کار کنم ولی من درست به عکس این معتقدم که باید گفته شود باید گفت مردم ما به شما اعتقاد داریم میخواهیم برایتان کار کنیم اگر به مردم اعتمادداشته باشیم اوضاع با اوضاع الان خیلی فرق خواهد داشت الان در اقتصاد ما به مردم اعتماد داشته باشیم بعنی اینکه مردم اجازه ی کار فعالیت و ثروت مندشدن داشته باشند دولت هم مالیاتش را بگیرد.
در جلسه اقا از وزرا دعوت کردند سران سه قوه را دعوت نکردند از تک تک افرادپرسیدند که در مورد اصل 44چکار کرده ایم .
چهار سال است صحبت های آقا در مورد نامگذاری ها اقتصادی است در همان جلسه خود آقا فرمودند که وقتی من این اصل 44 را ابلاغ کردم یکی از دوستان من به من زنگ زد و گفت آقا یعنی شما می فرمایید مردم ثروتمند باشند ؟ آقا گفتند که بله مردم باید ثروت مند باشند.
اقای احمدی نژاد گفند من خصوصی سازی را قبول ندارم عمومی سازی راقبول دارم مانند سهام عدالت.
این سهام عدالت یک کمک هزینه و خرجی به مردم است حضور مردم در صحنه های اقتصادی کشور یعنی اینکه مدیریت آنها را اجازه بروز و ظهور بدهیم تا توانایی های آنها تولید ثروت نماید ،اگر به مردم اعتماد داشته باشیم باید اجازه دهیم اینگونه بیایند و کار کنند و نه به آنها سهام عدالت بدهیم سهام عدالت حاصل کار و تلاش مردم نیست وقتی کشور آباد می شود که مغز ماو دست ها کار بکنند تولید شکل گیرد و کشور آباد شود انگیزه من برای آمدن اینست.
رئیس جمهور چون طبق قانون اساسی نفر دوم کشور است 1 – باید متوجه باشد که نفر دوم است این نفر دومی هم به اعتبار امضای نفر اول است که شکل می گیرد و نه فقط به اعتبار رای مردم درست است که رئیس جمهور نفر دوم استو به اعتبار همین از مجلس و قوه قضائیه کمی بالاتر است به اعتبار همین که در قانون اساسی است و لذا او باید ابتدا کار برقراری تعادل و هماهنگی بین سرای سه قوه را داشته باشد رئیس جمهور باید برای رضای خدا و راه افتادن کار کشور و مردم باید خودش را بشکند و اگر شکست این اختلافات بوجود نمی آید انگیزه ی من اینست.
سوال: بودجه انتخابات شما از کجا آورده می شود و در ستادتان از چه کسانی استفاده می شود و مشاورین و مسئولین ستاد شما چه کسانی خواهند بود؟
سعیدی کیا: من با حقوقم زندگی می کنم و هیچ پول اضافی هم ندارم که خرج انتخابات کنم اما من پنج جای ملی کار کرده ام وزارت راه و ترابری، بنیاد مستضعفان، وزارت جهاد و سازندگی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و وزارت مسکن و شهرسازی، در این پنج جای ملی که کار کرده ام تا سطح شهرستان مدیر وجود داشته است که من با آنها کار می کرده ام کشور را هم چندین بار دور زده ام هم من مردم را و هم مردم من را بطور نسبی می شناسند یک شماره حسابی اعلام می کنم هر کسی این طرز فکر را پسندید هر مقدار که خواست در آن حساب بریزد هر چقدر هم در آن حساب جمع شود خرج انتخابات می کنم چون پول بیشتر ی ندارم .
اما اصولا آدم پرخرجی نیستم کسانی رانیز که در ستاد با آنها همکار هستم همه عمدتاً کسانی هستند که چندین سال با هم کار کرده ایم هر کس که وفادار به انقلاب که شرایط وفاداری این هاست که امام را قبول دارد، وصیت نامه امام را قبول دارد، قانون اساسی را قبول دارد ، مقام معظم رهبری و ولایت فقیه را قبول دارد وفادار به انقلاب است ، اگر تخصص و کارآیی هم داشت می تواند کار کند.
یک شرط هم دنیا طلبی و پست مقام خواستن است که طرف نباید عاشق این پست ها باشد . افراد ستاد هم همین جووری هستند و به افراد هیچ پولی نمی دهم و هر کس باید خرج خودش را بدهد .
یک خانه ی آپارتمانی 218 متر ی در شهرک قدس دارم و یک ماشین سانتافه دارم من با خانه و ماشین وارد انقلاب شده ام در انقلاب هم هرچیز که حقوق بهم داده اند با آن زندگی کرده ام و هیچ کار اقتصادی نکرده ام.
اسم اعضای ستاد را فعلا نمی گوییم( چون شما نمیشناسید)
سوال: چهار وزارت خانه ی مهمتان کدام است ( با ترتیب الویت)
سعیدی کیا: طبق قانون اساسی آقا باید نسبت به چهار تا از وزارت خانه ها نظر خاص داشته باشند البته تدبیر حکم می کند که باید تمام کابینه را خدمت آقا ببرد اما چهارتای آن خاص است یکی وزارت دفاع، یکی وزارت کشور، وزارت خارجه، وزارت اطلاعات ، این ها بطور مستقیم مربوط به آقا می شود (کار اقای احمدی نژاد بی تدبیری بود) من فکر می کنم مهمترین کاری که باید در کشور شود توسعه اجتماعی است.یعنی بالابردن فرهنگی عمومی مردم کشور است.
بستر همه ی کارها فرهنگ عمومی کشور است. وزارت خانه های اجرایی برای کارهای کشور لازم هستند اینها توسعه فیزیکی کشور است اما توسعه فرهنگی و اجتماعی خیلی مهم است من با بستن خانه سینما کاملا مخالف هستم نه به واسطه ی اینکه اشکال نداشته ،فرض را بر این می گذاریم که اشکال بد هم داشته، چرا آنرا بستیم، بستن به این معناست که جامعه ی هنری ما به هیچ دردی نمی خورد در حالی که اگرآنها را به بازی بگیریم خیلی از آنها می توانند همرنگ شوند و بعد به کمک خودشان آنجاهایی که اشکال دارد را اصلاح نماییم آنجاهایی که اشکال دارد را باید به کمک خود مردم اصلاح کرد البته خیلی از این کارها از روی لج و لجبازی است.
من معتقدم که دو بحث وجود دارد یکی نحوه ی بیان است و دیگری محتوای بیان اگر محتوای بیان درست است اشکلاتی که می گویند را درست کنیم و از آنها بخواهیم نحوه ی بیان را درست کنند
جامعه را باید به طرف صلاح جلو ببریم و نه با برخوردهای خودمان کارها را بدتر کنیم.
سوال: :کابینه ی شما مشخص است یا خیر اولویت دولت حضرت عالی در چه زمینه ای است، اقتصادی، فرهنگی یا توسعه اجتماعی چیست؟
سعیدی کیا: این ها هیچکدام از هم دیگر جدا نیستند این ها با هم همپوشانی دارند کابینه را خیلی ها در ذهنم هست ولی تا روز آخر نام نمی برم چون مشخص نیست تا آخر این ها قطعیت داشته باشند از همین دولت نهم و دهم چند نفر در ذهنم می باشد.
سوال: : برای اینکه بتوانید حمایت احزاب را جلب کنید تا چه اندازه حاضر به همکاری با آنها هستید و تا چه اندازه با آنها همکاری می نمایید با توجه به اینکه باید بین گروههای مختلف تعامل وجود داشته باشد؟
سعیدی کیا: من در این مدت خیلی ها را ملاقات کرده ام جمله ی اول من هم همین بوده که من می خواهم به این صحنه بیاییم اگر راهنمایی دارید بفرمایید یکی به من گفت اگر فلان گروه به دنبال شما بیایند به آنها چه می گویید ؟ گفتم این چه می گویید دو بعد دارد بکی اینکه می گویند ما سه کاندیدا داریم مثل 1+2 تو هم یکی 4 تا و در آخر نظرسنجی می کنیم یکی را انتخاب می کنیم من این حرف را اصلا قبول نمی کنم و این کار را نمی کنم اما اگر هر گروهی ، گروههایی که موافق انقلاب هستند و فادار به انقلاب هستند حمایت کنند عیبی ندارد من قبول می کنم و از آنها تشکر نیز می کنم.
سوال: : حال اگر از شما خواستند که چند وزارت خانه را نه آنها بدهید چکار می کنید ؟
سعیدی کیا: به هیچ وجه قبول نمی کنم من تا حالا در جمهوری اسلامی با کسی معامله نکرده ام من یکبار استیضاح شده ام سال 71 وزیر راه و ترابری در دولت هاشمی بودم علت استیضاح هم سانحه ای هوایی بود که یک هواپیمای جنگنده به یک هواپیمایی مسافربری زد هر دو هواپیما در تهران سر به زمین افتادند و همه کشته شدند.
من تابحال سر هیچ چیز با هیچ کس معامله ای نکرده ام بجز دولت آقای موسوی من در تمام دولتها در دولت اول بوده ام و در دولت دوم نبوده ام دلیل اینه از من پرسیدم و من جواب دادم که یک اصول اعتقادی دارم آنها را حفظ کرده ام و با هیچ رئیس جمهوری درگیر نشده ام اما زیر بار آنچه می خواستند نرفتم ،بخاطر همین در دولت دوم کنار گذاشته شده ام.
سوال: : امکان دارد از اصلاح طلبان چند وزارت خانه داده شود، مخلوط شود کابینه؟
سعیدی کیا: اون صفاتی که گفتم برای من خیلی مهم است اگر آن اوصاف را داشته باشند و آدمهای تندرویی هم نباشند
اینجور فکر نکنید که هر که را گفتند اصلاح طلب است ادم بدی است اینجوری نیست ما باید قبول کنیم که در افکار افراد تفاوت وجود دارد و هر کسی که شبیه ما نبود به درد نم خرد این طرز فکر خوبی نیست قران هم این را نمی گوید من در هر وزارت خانه ای که کار کردم هیچ وقت در وزارت خانه بحث سیاسی وجود نداشته است هیچ اقدام سیاسی در وزارت خانه نبوده است.
سوال: : شما به کار تیمی علاقه دارید یا نه با هر کس که احساس کنید می توانید کار کند کار می کنید ؟
سعیدی کیا: به کار تیمی ،اون یک نفر نیز جزءتیم می آید یه نظر من یکی از اشکالات موجود کشور اینست که فردی کار می کنیم من یک گروهی جمع می کنم و با آنها کار می کنم من به این معتقدم که با جمع مشورت کن و هر چه نظر جمع شد با توکل به خدا آنرا انجام بده.
سوال: : فرض کنیم تسم شما به یک نتیجه ای رسید و رهبری با این نظر مخالفت کردند؟
سعیدی کیا: حرف آقا فصل الخطاب است .
سوال: : فکر می کنید چرا رئیس جمهور های که تا حالا داشته ایم با ولایت فقیه زاویه پیدا کرده اند؟
سعیدی کیا: ما یک تمرکز قدرت در قانون اساسی دوم بوجود آوردیم با این تمرکز قدرت اختیارات زیادی به رئیس جمهور دادیم و کم کردن این قدرت باعث دعوا می شود و باید قانون را عوض کنیم این تمرکز قدرت و رای مردم باعث شده همه ی رئیس جمهورها نظریه پرداز شوند این اشکال متاسفانه پیش آمد در کشور ما ،من می گوییم رئیس جمهور سر کارگر کشور است ، باید توسعه کشور را دنبال کند و نظریه پردازی حق وی نیست . من معتقدم که رئیس جمهور با 52 یا 53 آراء انتخاب شود.
سوال: : در دولت حضرت عالی امکان دارد شخصیتی مانند حسن روحانی وزارت خارجه را بعهده بگیرد ؟
سعیدی کیا: نه من با این نوع سلیقه ها خیلی نمی توانم کار کنم.
سوال: : آیا شما به تئوری رئیس جمهور سرباز می خواهد نه سردار اعتقاد دارید ؟
سعیدی کیا: نه اصلا در هر وزارت خانهای افراد باید سردار باشند تا آن وزارت رشد کند.
سوال: : یک مسئله که در کشور وجود داشت این بود که یکی از کاندیدهای الان گفته که اگر نظرشان با نظر آقا مخالف باشد..................
سعیدی کیا: به هر قیمتی جمله ای باطلی است این حرف به این می رسد که هدف وسیله را توجیح می کند من خدمتآقا می روم نظرم را می گوییم استدلال می کنم اگر ایشان پذیرفتکه هیچ اگر نپذیرفت که در اخر حرف ایشان است استدلال و حرف را می زنم ولی در آخر نظر نظر ایشان است.
سوال: : در حوزه های مانند اقتصادی – سیاسی چه برنامه ای دارید؟
سعیدی کیا: اقتصاد را می گویم ما برای هر کاری باید ساختار سازی نماییم امام گفتند دولت خودش را درگیر کار نکند و کار را به دست مردم محروم و دیگران بدهند که من این و دیگران را اینگونه می فهمم که منظور کارآفرینان و نخبه ها اینها الان به بازی گرفته نمی شود اقتصاد کشور ما باید مردم در آن فعال باشند که به آن بخش خصوصی می گویند.
بخش خصوصی یاید در اقتصاد فعال شود یک اشکال ساختاری بزرگ که در اقتصاداست اینست که مانفت را می فروشیم و پولش را مستقیم در خزانه می بریم تا زمانی که اینگونه رفتار می کند وضع کشور خیلی خوب نمی شود چرا چون این پول حاصل کار مردم نیست کار است که کشور را آباد می کند این پول باید دست کار آفرین داده شود این پول باید تبدیل به کار و تولید شود مالیات آن پول به خزانه برود دولت باید توانایی مالیات گرفتن داشته باشد.
چون در کشور ما نظارت بر بخش خصوصی ضعیف است نمی گذاریم کار دست بخش خصوصی برود .وظیفه دولت برنامه ریزی سیاست گذاری هدایت حمایت ونظارت است هرجا بیشتر از این دخالت کند درست نیست.
سوال: : چه برنامه و زیر ساختی برای حضور مردم در اقتصاد دارین و اینکه چه برنامه ای دارید که به سمت افزایش ارزش افزوده برویم و از خام فروشی جلوگیری نماییم؟
سعیدی کیا: بانک ها محل این نوع کارها هستند اگر دستوری نباشند دستور می دهیم به این وام بده به اون نده مانند این بنگاههای زود بازده، ما باید اجازه دهیم که بانک ها واقعا با تخصص کافی اون طرحی که می رود پیش آنها را بتوانند بررسی کنند و به آن وام دهند ، ممکن است یک بانک یک دانشگاه را برای این کار استفاده کند ، این به پیوند دانشگاه و صنعت کمک می کند پارکهای علم و فناوری خیلی کارهایی خوبی هستند اداره ی این کارها خیلی کار می برد و نظارت می خواهد .
سوال: : فاز دوم هدفمندی یارانه ها را چگونه اجرایی کنید و به یارانه نقدی اعتقاد دارین ؟
سعیدی کیا: یه یارانه نقدی برای همه اعتقاد ندارم اون سه دهک اول چون هیچ توانایی ندارند به آنها بدهیم هیچ اشکال ندارد، این پول نقد به تورم تبدیل می شود دیگر نمیشود این را نداد ولی باید مدل آنرا درست کنیم هیچ چاره ای نیست که هدفمندی را ادامه ندهیم ولی اینکه می گویند ،برابر می شود سالی سه میلیون شغل که ایجاد شغل خیلی بهتر از پول دادن است یک مدل خام اینست که بجای یارانه نقدی بهداشت و درمان را رایگان کرد البته سال اول نمی توان گفت البته الان مدل تعریف نمی کنم و نیاز به کار گروهی است .
سوال: : وضعیت اقتصادی و تحریم های موجود و رابطه ی آنها با ارتباط هایی که جمهوری اسلامی با سایر کشورها بخصوص دولتهای اروپایی دارند...
سعیدی کیا: درچه شرایطی حاضر به ذاکره هستید نظر شما در مورد سران فتنه چه بوده است ..... نظرتون راجع به انتخابات با استانداردهای بین المللی چیست ؟
بعضی چیزها سر نخ آنها دست آقاست مثلا انرژی هسته ای ، مثلا رابطه ای با آمریکا ، اما این معناش این نیست که رئیس جمهور در این کار باید کاملا کنار باشد اصلا این گونه نیست یک رئیس جمهور همراه که این را قبول داشته باشد که این کار باید به دست آقا حل شود این می تواند به تصمیم گیری خیلی کمک کند نه اینکه آقا یک نظری دارند و اون برود در آمریکا نظر دیگر بدهد اما وی می تواند یک مشاوره خیلی خوب بدلیل ارتباط زیاد برای آقا باشد متاسفانه وزارت خارجه را سیاسی کردیم و از کار کارشناسانه دور کردیم یک رئیس جمهور استوار و همراه بسیار نقش افرین می تواند باشد
در بحث کشتن یک زن در دادگاه آلمان اگر من بودم می نوشتم: ما امیدواریم که دولت محترم آلمان نگذارد که این خون پایمال شود، هم حرفمان را زده بودیم و هم محترمانه حرف زده بودیم ،قوی حرف بزنیم اما با احترام .
سوال: : اگر شما باشید رابطه تان را با اتحادیه اروپا قوی تر می کنید ؟
سعیدی کیا: با نظر آقا بله ما باید از پتانسیل دنیا حتما باید استفاده کنیم .
سوال: حتی اگر عزتمان زیر سوال برود؟
سعیدی کیا: با حفظ عزت و با حکمت و تدبیر یعنی مدبرانه و حکیمانه رفتار کنیم و عزتمان را حفظ کنیم .
سوال: اعراب حوزه خلیج فارس چگونه؟ ارتباطتان چگونه می خواهد باشد؟
سعیدی کیا: اینها هیچ کاری نمی توانند بکنند من اعتقاد دارم مذاکره کننده قوی و خوب در کشور کم داریم یکی از اشکالات ای است که زبان را خوب بلد نیستیم
1 مذاکره کننده ها باید زبان بلد باشند اگر نه یک مترجم خوب کنار آنها باشد تا بتواند کلام را خوب منتقل کند اینها بدلیل ادبیات بد مذاکره است.
سوال: شما به دشمن تراشی نظام و دولت در سطح جهان که بعضی ها می گویند اعتقاد دارین؟
سعیدی کیا: من نمی گوییم دشمن تراشی کرده ایم اما می گوییم می شده بهتر از این رفتار کنیم این به آقا ربطی نداره .
سوال: می خواهید بگویید تند روی کرده ایم
سعیدی کیا: اسمش تند روی نیست.
سوال: نظر شما با سرا ن فتنه و انتخابات؟
سعیدی کیا: کسانی که حرف از انتخابات آزاد می زنند جفایی است به 30 انتخاب . من از روند اول که انتخابات بوده پای صندوق بودم این جفاست من نمی خواهم بگویم تخلفی صورت نمی گیرد درصدش خیلی پایین این جفاست انتخابات خوب برگزار می شه من مطمئناً که تقلبی بزرگ صورت نمی گیرد و اصلا اینگونه نیست چون همه دارن نگاه میکنند و رصد می کنند.
سوال: در مورد سران فتنه ؟
سعیدی کیا: وقتی می خواهیم موضوعی را بررسی کنیم باید عمیق و دقیق بررسی کنیم باید انتخابات را از چند ماه قبل بررسی کنیم چه سیری طی کرده و چه شد برای انتخابات اینده از الان غربی ها دارند برنامه ریزی می کنند یک شخصی بمن گفتش که الان میگن 3 جناه در کشور هستش در رسانه ها و تحلیل ها می خونید مثلا میگن اصولگرا ، اصلاح طلب ها و جناب آقای احمدی نژاد . بکی دیگه گفتش جناه خارجی ها هستش و تأثیر گذارند پس 1 اونها برنامه ریزی کردن 2 قبول کنیم که عوامل در کشور دارن 3 بپاییم ببینیم چه اتفاقاتی افنتاد که زمینه ساز این اتفاقات شد، بستر بنداز شد
سوال: کاری که دیروز آقای احمدی نژاد در مجلس انجام دادن اخلاقی بود یا نه؟ شما بگید؟
سعیدی کیا: شروع کننده کی بود ...... در دو. طرفی اختلاف می کنند کدام طرف بیشتر مقصرند شروع کننده یا ....؟
نه تنها این روش انجام شد بلکه تا دیروز ادامه یافت و به یک روند در کشور تبدیل شد و یک روش غیر اخلاقی شکل گرفت.
سوال: توی اعلام رای در شب انتخابات عجله نشد بنظر شما؟
سعیدی کیا: شما قبول دارید قبل انتخابات طرفداران موسوی جلوی صدا و سیما مانع ورود احمدی نژاد به صدا و سیما شدند حالا من اونها رو هم میگم یک یکی مخوام بگم .
یک اتفاقاتی قبل از انتخابات شب انتخابات و بعد از انتخابات اتفاقاتی افتاد. در هر دو طرف متاسفانه گروه بازنده شب قبل اعلام کردند ما برنده ایم بدون اینکه همه رای اعلام شده بود
زمینه ساز این اتفاقات شد وقایع شب انتخابات و عجله ای که در اعلام شد درسته که اینها از قبل برنامه ریزی کرده بودن ولی زمینه پیش آمده بود.
sms ها رو قطع کردن واسه هر کس شعار بپیچونن دولت چیکار میتونه بکنه.
پس ببینید یک بستر فتنه بوجود اومد آقای موسوی و کروبی خیلی اشتباه کردند . خیلی بزرگ هم خودشون و هم مردم رو درگیر اینکار کردن این بستری که درش بوجود آمده بود اینها در مرکزش قرار گرفتن و متاسفانه این اتفاقات افتاد . حالا اسم این رو شما هرچه میخواهید بگذارید.
سوال: شما باید بگیدپس خیلی شفاف بگید به ما؟ میدونی که همیشه نمره دارد من که به همه اطلاعات دسترسی نداشتم... مردم در 9 دی اطلاعاتی بیش از شما داشتند ؟ من هم یکی از اون آدم ها بودم؟ شما قطعا خواص کشور مطرح می شدید؟
سعیدی کیا: شما میگید اطلاعاتی برای شما مبهم بوده. بنظر شما یک کار تحقیقاتی میشه روی این انجام داد یا نه دقیق معین کنیم کجا چه یک فرصت مطالعاتیه ، یک گروه حزب الهی ، همه اینهارو مشخص کنیم
من می گوییم اشتباه بزرگ
سوال: پس فتنه نبوده ؟
سعیدی کیا: اسمش را هرچه می خواهید شما بگذارید
سوال: سهم این آقایون در ماجرایی که آمریکا طراحی کرد؟ سهم آنها زیاد بود نمی توان به آن درصد نسبت داد.
سعیدی کیا: اینکه بگوییم که بی اخلاقی را آقای احمدی نژاد درست کرد درست نیست
سوال: خب این نظر شماست
سعیدی کیا: شما نظر منو می خواهید بدانید یا می خواهید محاکمه کنید
سال 88 اشتباه هایی بزرگی انجام دادند و باید تا وان آنرا پس دهند خلاصه اینکه بستر فتنه فراهم شده غربی ها هم برنامه ریزی کرده بودند، اشتباهاتی از بعضی اطراف اتفاق افتاد ، فتنه اتفاق افتاد این آقایون اشتباهات بزرگی کردند و داخل فتنه قرار گرفتند و باید حسابشان را پس دهند.